Így néz ki Irina Shayk teste a szülés után - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Free, Gash -
Irina Shayk szülés után test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pofátlanság, hogy a modellek többségének meg se kottyan a szülés. Irina Shayk úgy pózol félmeztelenül a kamerák előtt, mintha mi sem történt volna, pedig csak két hónapja adott életet első gyermekének.

Nem tudni, hogy csinálják, de a modelleknél szokás szinte egyből a szülés után bombaformába kerülni. Nekik meg se kottyan a 9 hónapos terhesség, majd a szülés, szinte pontosan úgy néznek ki egy-két hónappal a nagy esemény után, mint azelőtt.

Irináról és Bradleyről Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 AKM-GSI, Inc./Free, Gash

A Life.hu egyszer összeszedte azokat a hírességeket, akik a szülés után szinte egyből bombázók voltak, de abba az összeállításba Irina Shayk még nem kerülhetett bele, hiszen neki csak két hónapja született meg a gyermeke Bradley Coopertől. A gyönyörű modell nemrég mutatta meg Instagram-oldalán, hogy hogyan is fest a teste a várandósság és a szülés után, és Irina egyszerűen bombázó. Egyáltalán nem látszik rajta, hogy várandós volt, már amennyiben ez valóban egy szülés utáni fotó, de mivel már egy hónappal azután is megmutatta magát fürdőruhában, nincs kétségünk.

Így néz ki Irina Shayk teste a szülés után Forrás: Instagram/Irina Shayk
Lily Allen énekesnő szerint 150 ember halt meg a londoni tűzvészbenhttp://www.life.hu/sztarok/20170616-lily-allen-enekesno-szerint-150-ember-halt-meg-a-tuzben.htmlTeljesen leégett egy londoni toronyház, a 27 emeletes épület egyetlen lakása sem maradt egyben. Hivatalos információk szerint eddig 17 áldozata van a tűzvésznek, de Lily Allen énekesnő szerint ez a szám sokkal közelebb áll a 150-hez! TV + Sztárok--Britney Spearst szexuális zaklatással és gyermekei bántalmazásával vádoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20170616-britney-spearst-szexualis-zaklatasert-jelentettek-fel.htmlSzexuális zaklatással vádolta Britney Spears testőre az énekesnőt, valamint azzal is, hogy bántalmazza a gyermekeit. Kártérítést követelt az őt ért pszichés sérülésekért. TV + Sztárok--Lola férjhez megy: bensőséges lesz az esküvőhttp://www.life.hu/sztarok/20170616-lola-meghazasodik-ilyen-lesz-az-eskuvo.htmlLola és párja hamarosan tényleg kimondják a boldogító igent, néhány hónap múlva már férj és feleség lesznek. Az énekesnő elárulta, milyen esküvőt terveznek. TV + SztárokOrigoAleska összeköltözött focista párjával http://www.life.hu/sztarok/20170615-aleska-es-a-parja-mar-ossze-is-koltoztek.htmlÚgy tűnik a sors nem engedi, hogy a szerelmesek felhőtlen örömben töltsék a mindennapjaikat: még csak most költöztek össze, de máris egy komoly problémával kell szembenézniük. TV + Sztárok--Büfésnek állt Tiv Tivyhttp://www.life.hu/sztarok/20170616-bufesnek-allt-tiv-tivy-a-valovilag-powered-by-big-brother-szereploje.htmlNem a videóiból keresi meg a napi betevőt Tivy. A srác egy büfében dolgozik. TV + Sztárok--Nemi erőszak történt egy amerikai valóságshow-banhttp://www.life.hu/sztarok/20170615-nemi-eroszak-tortent-egy-amerikai-valosagshow-ban.htmlSajnos nem először fordul elő, hogy egy valóságshow szereplői minden határon túlmennek. Magyarországon is volt már példa hasonlóra, de most egy amerikai műsorban történtektől hangos a sajtó: nemi erőszak történt, ezért leállították a forgatást. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.