Dundika bikinitestet villantott a Balcsin

Dundika Majka Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Majka és családja a Balatonon vakációzik. Azon túl, hogy a sztár gyermekei milyen cukik, nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy Dundika mennyire dögös.

Majka kedvese 2016. április 12-én adott életet második gyermeküknek, a kis Olivérnek. Azóta persze visszanyerte csodás alakját, amit most büszkén meg is mutatott a követőinek a nyilvános Instagram-oldalán.

Dundika gyermekeivel Forrás: Instagram/majoroshajnalka

Nem csak Hajni, Majka is sok cuki fotót posztol a nyaralásról közösségi oldalára, kedvencünk, amikor megmutatta, hogy mi mindent vittek magukkal a vakációzásra.

Kicsi tengerészek Forrás: Instagram/majoroshajnalka
Babonák, szokások, rituálék - Kenderesi Tamás úszóval beszélgettünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170621-babonak-szokasok-ritualek-kenderesi-tamas-uszoval-beszelgettunk.htmlA 200 méter pillangón olimpiai bronzérmes Kenderesi Tamás hamarosan ismét medencébe ugrik, hogy a tavalyi riói ötkarikás játékok és az Európa-bajnokság sikerét megismételje, sőt, túlszárnyalja. A még mindig szemtelenül fiatal Tamást, a versenyeket megelőző szokásairól, babonáiról kérdeztük. Ez Zsír!--Jaksity Katának nincsen otthon mérlege: három gyermek után is tökéletes az alakjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170623-jaksity-katanak-nincsen-otthon-merlege.htmlJaksity Katáról meg nem mondaná az ember, hogy három gyermek édesanyja, hiszen alakján és külsején ez egyáltalán nem látszik. A műsorveztő sokat tesz azért, hogy most is csinos legyen, de mérleget nem tart otthon! Ez Zsír!Fotó: Zsigmond László/Life.huJennifer Lopez kockahasat villantott- fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170623-jlo-kockahasat-villantott-foto.htmlJennifer Lopez kortalan- bátran kijelenthetjük. Ezt pedig legutóbbi szexi posztjával is alátámasztotta... Ez Zsír!--Jennifer Lopez kockahasat villantott- fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170623-jlo-kockahasat-villantott-foto.htmlJennifer Lopez kortalan- bátran kijelenthetjük. Ezt pedig legutóbbi szexi posztjával is alátámasztotta... Ez Zsír!--Gwyneth Paltrow megmutatta bikinis alakját - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170622-gwyneth-paltrow-megmutatta-bikinis-alakjat.htmlItt a nyár, meleg az idő, így nem csoda, hogy az emberek szeretnek bikinire vetkőzni. Sok hazai sztár mellett a külföldiek is így tesznek. Ezúttal Gwyneth Paltrow szabadult meg a ruháitól. Ez Zsír!--Kendall Jenner elképesztően sovány: nincs is dereka - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170622-kendall-jenner-nagyon-sovany.htmlSosem volt súlyfelesleg Kendall Jenneren, mégis úgy tűnik, mintha a modell egyre csak fogyna. Legutóbbi képén elképesztően vékonynak tűnik, szinte nincs is dereka. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.