Pocakot villantott Kulcsár Edina: Fotó!

modell fotó szexi Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalán Kulcsár Edina: megmutatta, hogy néz ki a gömbölyödő pocakja. 

Az egykori szépségkirálynő mindent megtesz annak érdekében, hogy megőrizze az alakját, de most úgy érzi, nem tökéletes a megjelenése. A szexi szépség azt is bevállalta, hogy a követői előtt mutatja meg a bikinis alakját:

„Mint ahogy az a fotón is látszik, nem igazán sikerült jól ez a nyári diéta, de legalább jó a kedvem!” - kommentelte önmaga fotóját a fiatal műsorvezető.

A rajongói azonban nem értenek egyet Edinával, véleményük szerint most is fantasztikusan néz ki. Erről a lájk és a kommentmennyiség is árulkodik.

„Nem tudom, hol van olyan nő, akinek ülve teljesen kifogástalan alakja van. Létezik biztos, de ő nem élvezi így az életet. Gyönyörű vagy, és nagyon csinos. Hatalmas tisztelet azért, hogy nem csak a „tökéletes” fotóid kerülnek fel! Bár te így is tökéletes vagy” - írja az egyik kommentelő a fotó alá.

Kulcsár Edina és kedvese titkokat árultak el a babavárásról

Kulcsár Edina és szerelme, Csuti egy beszélgetős reggeli műsor vendégei voltak nemrég. Franciaországi síelésükről és Edina különös betegségéről is beszélgettek, amikor a férfi elszólta magát, a babavállalásról kapcsolatos kérdésnél.

Török strandon villantotta meg a mellét Erdélyi Mónika: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170623-erdelyi-monika-megvillantotta-a-meztelen-melleit.htmlA híres műsorvezető egy elég kínos pillanatot mesélt a múltjából, amikor akarata ellenére egy komplett strand bámulhatta meg a mellét. TV + Sztárok--Hernádi Judit egykori kedvesével dolgozik egy darabbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170623-egyutt-dolgozik-hernadi-judit-es-gorog-laszlo.htmlA sors útjai kifürkészhetetlenek: Hernádi Judit egy darabban játszik egykori szerelmével, akivel 12 évig alkottak egy párt. TV + Sztárok--Michael Douglas fia végre láthatja a nagyapját http://www.life.hu/sztarok/20170623-engedelyt-kapott-cameron-douglas-a-csaladlatogatasra.htmlMichael Douglasnek fia miatt fájhat a feje: rengeteg a gond a közel 40 éves férfival. TV + Sztárok--Katy Perrynek több, mint 100 millió követője vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170623-twitter-rekordot-dontott-katy-perry.htmlA híres énekesnő az első a Twitter történetében, aki elérte a 100 milliós követőszámot. Nem semmi! TV + Sztárok--Titokban kelt egybe Szőke Zoltán és a kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20170623-szoke-zoltan-felesegul-vette-a-kedveset.htmlKülönleges esküvőnek lehetett szemtanúja az a kevéske ember, aki tudott Szőke Zoltán esküvőjéről, a sztár ugyanis teljes titokban vette feleségül a szerelmét, Annamáriát. TV + Sztárok--Pintér Tibort félmeztelenül fotózták a lovonhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-pinter-tibort-felmeztelenul-fotoztak.htmlPintér Tibort érdekes szituációban kapták lencsevégre a hétvégén. Valószínűleg a sztár sem örül neki, hogy így örökítették meg. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.