Béres Alexandra egy szörfdeszkán tornázik: Videó!

videó szörfdeszka Béres Alexandra sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra szereti a kihívásokat és az új dolgokat, éppen ezért nem meglepő, hogy neki jutott eszébe a nem mindennapi performansz: egy vízen úszó szörfdeszkán tornázott. 

Béres Alexandra a közösségi oldalán tette közzé azt a videót, amivel többeket is megdöbbentett. A csinos sztáranyuka ugyanis összekötötte a nyári hűsölést a komoly edzéssel, így született meg a szörfdeszkán tornázás.

Természetesen, a látottakat ne próbáljuk meg utána csinálni, csak felügyelettel, hiszen hiába tűnik nagyon könnyűnek, minden izmunkat meg kell feszíteni ahhoz, hogy egyensúlyban tartsuk magunkat.

Persze Alexandra csupa izom bombatestének ez nem okozott problémát, amivel a kedvelőit is elvarázsolta. Két óra alatt több mint ezer kedvelést gyűjtött össze, és számtalan komment is érkezett a poszt alá.

Béres Alexandra családja újabb kislánnyal bővült

Nem csak Sarka Katánál bővül a család, hanem Béres Alexandráéknél is. Megérkezett ugyanis Luca. Két kislánya mellé egy harmadikat fogadott örökbe Béres Alexandra. A sztáranyuka már fotót is mutatott a csöppségről, aki elképesztően aranyos.

Puskás Peti így képzeli a lánykérést- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170626-puskas-peti-a-lanykeresrol-video.htmlPuskás Peti és kedvese, Angéla hosszú évek óta egy párt alkotnak. Kapcsolatuk kiállta az idők próbáját, így az X- Faktor mentora lassan elérkezettnek látja az időt a házassághoz. TV + Sztárok--Király Viktor beleszeretett Demjén Ferenc zenéjébehttp://www.life.hu/sztarok/20170626-kiraly-viktor-beleszeretett-demjen-zenejebe.htmlKirály Viktor gyerekkora óta ismeri Demjén Ferencet, de akkor még csak családi barátként tartotta számon. Később, mikor rájött, hogy mit is csinál Rózsi, rögtön beleszeretett. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó koncertjeit volt férje, Kicska László szervezihttp://www.life.hu/sztarok/20170626-keresztes-ildiko-koncertjeit-volt-ferje-szervezi.htmlKeresztes Ildikó és Kicska László már jó pár éve nincsenek együtt, most mégis kapcsolatba kerültek. A gitáros és az énekesnő nem hagyta teljesen elfeledni az együtt töltött éveket. TV + SztárokOrigoPintér Tibort félmeztelenül fotózták a lovonhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-pinter-tibort-felmeztelenul-fotoztak.htmlPintér Tibort érdekes szituációban kapták lencsevégre a hétvégén. Valószínűleg a sztár sem örül neki, hogy így örökítették meg. TV + SztárokOrigoBochkor Gábor az ATV-n lesz műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20170626-bochkor-gabor-az-atv-n-lesz-musorvezeto.htmlBochkor Gábor újra a tévé képernyőjén fog feltűnni: a rádiós egy beszélgetős műsorral tér vissza!TV + SztárokOrigoA Viszkis rabló, vagyis Ambrus Attila attól félt, újra rabolni foghttp://www.life.hu/sztarok/20170626-ambrus-attila-attol-felt-ujra-rabolni-fog.htmlAmbrus Attila ma csendes környezteben, nyugodtan éldegél fazekasként, de korábban bizony megcsapta a bűn szele: nagyon félt, hogy visszaesik! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.