Balázs Klári fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári pályafutása 40 éve indult, és még azóta is tart! Klárika folyamatosan odafigyel arra, hogy folyamatosan megújuljon, és a külsejére is, 12 kilót fogyott, bár sokak szerint  túl sokat adott le! 

Balázs Klári és Korda Gyuri évtizedek óta szórakoztatják a közönséget, mindezt úgy, hogy az eleganciából semmit nem adtak le. A házaspár igyekszik folyamatosan megújulni, hogy a közönség számára mindig érdekes legyenek, és ez nemcsak a produkciójukra igaz. Klárika külsőleg is próbál mindig toppon lenni, nemrég éppen ezért szabadult meg 12 kilótól. Sokak szerint azonban túlságosan lefogyott, csont és bőr lett!

Balázs Klári túlságosan lefogyott Forrás: Instagram/Harsányi Levente

Egy nagy fenekű énekesnő Rióban még elmegy, no de Magyarországon? Nagyon jól érzem magam a bőrömben!"

Polyák Lilla szerelme, Gömöri András Máté kigyúrta magát - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170626-gomori-andras-mate-kigyurta-magat.htmlPolyák Lilla szerelme, Gömöri András Máté hatalmas akaraterővel elképesztő izmokat növesztett. Íme, a kemény munkájának eredménye! Ez Zsír!--Béres Alexandra egy szörfdeszkán tornázik: Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170626-szorfdeszkan-tornazik-beres-alexandra.htmlBéres Alexandra szereti a kihívásokat és az új dolgokat, éppen ezért nem meglepő, hogy neki jutott eszébe a nem mindennapi performansz: egy vízen úszó szörfdeszkán tornázott. Ez Zsír!OrigoPocakot villantott Kulcsár Edina: Fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20170626-pocakos-fotot-villantott-kulcsar-edina.htmlNem mindennapi fotót posztolt a közösségi oldalán Kulcsár Edina: megmutatta, hogy néz ki a gömbölyödő pocakja. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoJennifer Lopez kockahasat villantott- fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170623-jlo-kockahasat-villantott-foto.htmlBátran kijelenthetjük, hogy Jennifer Lopez kortalan. Ezt pedig legutóbbi szexi posztjával is alátámasztotta... Ez Zsír!--Készíts fűszervajat házilaghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170531-keszits-fuszervajat-otthon.htmlA fűszervaj egy igazi nyári finomság, amibe rengeteg zöldfűszert tehetsz, így nem is kell más hozzá, csak egy tökéletes, ropogós bagett, és egy fürt paradicsom. Ez Zsír!ThinkstockDundika bikinitestet villantott a Balcsinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170623-dundika-bikiniben-a-balatonon.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Majka és családja a Balatonon vakációzik. Azon túl, hogy a sztár gyermekei milyen cukik, nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy Dundika mennyire dögös. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.