Balázs Klári kiakadt a súlya körüli hisztizés miatt

Fotó: Life.hu -
súly Balázs Klári
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Klári 12 kilótól szabadult meg, és nagyon jól érzi magát a bőrében. Sokan azonban aggódnak érte, ezen pedig kiakadt az énekesnő. Nem érti, mi ez a hisztéria!

Boldogan újságolta Balázs Klári, hogy sikerült megszabadulnia 12 kilótól, ami az elmúlt évek alatt csúszott fel rá szépen, lassan. Az énekesnő lemondott a szénhidrátról és a cukorról is, teljesen egészséges étrendet folytat. Sokan viszont elkezdtek aggódni Balázs Kláriért, úgy gondolják, hogy túlságosan lefogyott, és nem néz ki egészségesen.

Balázs Klárinak elege van a hiszitből Fotó: Life.hu

Egy darabig tűrte Balázs Klári az aggódást, de nemrég kifakadt a közösségi oldalán. Közzétett magáról egy fotót, ami június 26-án a Belvárosi Fesztiválon készült. Már akkor is 66 kg, volt Klárika, és leírta, hogy a 164 centiméteréhez ez teljesen normális testsúly! Sőt, úgy gondolja, hogy még mehetne 58-ig is a súlya.

Nem tudom mi ez a hisztéria körülöttem?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.