80 kilót fogyott Rosalynn Bartlett, a túlsúlyos anyuka: Fotók!

zsír súly alak fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosalynn Bartlett 13 év túlsúly után elhatározta magát: a változás több, mint megdöbbentő. 

A 40 éves angol édesanya hosszú éveket küzdött a túlsúlyával, míg egy napon elhatározta magát, és véget vetett az addigi életmódjának. Ennek mostmár 2 éve, és ez idő alatt 80 kilótól szabadult meg. Az akkor 155 kilós asszony ma már egyáltalán nem is hasonlít egykori önmagához.

2 év alatt 80 kilótól vált meg ez a hölgy Forrás: Rosalynn Bartlett

Az alakja csodálatos, és az arca is teljesen megváltozott. De állítása szerint nem csak a megjelenése miatt döntött így, hanem azért is, mert egyre több egészségügyi problémát okozott számára a nagy tömeg: derék és bokafájdalommal küzdött, nehezen kapott levegőt és odalett az állóképessége is.

One weekend + 2 10k runs + 2 swims + body pump = one tired girly Run today was tough #knackered #gonnaachetomorrow #traininghard

Rosalynn Bartlett (@ros_bartlett) által megosztott bejegyzés,

Ám mindez már a múlté, Rosalynn ugyanis élete első félmaratonjára készül. Kemény munkával és önszorgalommal elérte amit akart, ma már kirobbanó formában van.

Love this dress #tailorslane #tedtotoe

Rosalynn Bartlett (@ros_bartlett) által megosztott bejegyzés,

"Rájöttem, hogy tulajdonképpen többre értékeltem még az autómat is saját magamnál. Hiszen egy diesel autóba nem tankolok benzint, mert az nem tesz jót neki. Magamat viszont gond nélkül tápláltam szeméttel az egészséges ételek helyett. Ez butaság volt" - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.