Bombanő lett az egykor elképesztően túlsúlyos csajból: Fotók!

fogyás gyerekvállalás hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rebecca hihetetlen változáson ment keresztül, mikor megtudta, hogy az életével játszik a súlya miatt. Mára már egy igazi vadmacska lett belőle.

A 30 éves Rebecca Lee bevallása szerint igazi gyorskaja-függő volt. Gyakorlatilag pizzán élt, amiből mindennap elfogyasztott egyet, és mellé még különféle gyorséttermi ételeket rendelt. Nem meglepő, hogy a fiatal nő pillanatok alatt 120 kilósra hízott.

Egyáltalán nem zavarta a dolog, ám amikor az orvosa elárulta, hogy mire számíthat, pillanatok alatt átértékelt mindent. A doki ugyanis kerek perec megmondta: ha tovább hízlalja magát, olyan kövér lesz, hogy a szervei fizikailag össze fogják nyomni egymást. Arról pedig ne is álmodjon, hogy így valaha gyereket szülhet majd .

Hello love these swimmers from @bellabikini_

R E B E C C A • L E E (@fromsydneywithlove__) által megosztott bejegyzés,

Rebecca ezektől a hírektől teljesen ledöbbent, és ráébredt arra, hogy nem folytatja így tovább az életét. Életmódot váltott, a gyorskaját egészséges ételekre cserélte, és kő kemény edzésbe a kezdett. Az eredmény sem maradt el, ugyanis az egykor 22-es ruhaméretet hordó nő ma már 12-es darabokat visel.

Persze néhány szépészeti beavatozásra is szükség volt, hiszen a megereszkedett bőr durván eltorzította a testét, de miután átesett a beavatkozáson, csodálatos nő lett belőle - írta meg a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.