Gáspár Bea állapotán nem segít Győzike: nincs megelégedve kinézetével

Forrás: Instagram/gasparbea -
kinézet Győzike Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea már többször beszélt betegségéről, ami miatt jó pár kilót felszedett magára. Győzike ugyan nem szól érte, de különböző jelzésekből tudja, hogy férje sajnálja, hogy már nem olyan dekoratív.

Gáspár Bea egy időre eltűnt a nyilvánosság elől, mint később kiderült, azért nem jelent meg semmilyen eseményen, mert nem volt elégedett a kinézetével, és nem akart így mutatkozni. Győzike felesége ugyanis egy betegség miatt jó pár kilót felszedett magára, ami miatt az önbizalma is eléggé megcsappant.

Gáspár Bea túlsúlya miatt szenved Forrás: Instagram/gasparbea

A pajzsmirigy-alulműködése miatt hiába diétázott, nem sikerült megszabadulnia a plusz kilóktól, és a gyógyszeres kezelés sem segített rajta egyelőre. Hiába nincs kibékülve ezzel a helyzettel Bea, kénytelen megbarátkozni a gondolattal, ahogy Győzikének is meg kellene. Mondani ugyan nem mondja, de közösségi oldalára folyamatosan régi képeket posztol, amin Bea még sokkal karcsúbb volt. Ezzel nem tesz jót feleégének.

Győző hiába nem mondja, de tudom, zavarja, hogy már nem vagyok annyira dekoratív, mint régen.

Gáspár Bea nyerte A Konyhafőnök VIP versenyt

Beának az utolsó adásban Kovács Katalin olimpiai bajnok kajakossal kellett megméretnie magát, és ő került ki győztesen a versenyből. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Bombanő lett az egykor elképesztően túlsúlyos csajból: Fotók! http://www.life.hu/ez-zsir/20170706-rengeteget-fogyott-az-egykor-szazhusz-kilos-no.htmlRebecca hihetetlen változáson ment keresztül, mikor megtudta, hogy az életével játszik a súlya miatt. Mára már egy igazi vadmacska lett belőle. Ez Zsír!Origo7 szénhidrát, amelyeket diéta alatt is fogyaszthatszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170606-het-szenhidrat-amit-fogyokura-alatt-is-fogyaszthatsz.htmlA szénhidrát sokszor még most is a fogyókúra egyik főellenségének van kikiáltva, rengeteg tévhit él róla az emberekben, pedig a jól megválasztott szénhidrát tele van rostokkal, és rengeteg energiát ad a mindennapokhoz. Ez Zsír!--Így ne hízz el a nyaralás alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170606-ne-hizz-el-a-nyaralas-alatt.htmlA sok munkát, a rengeteg edzést és az étkezésre való odafigyelést egy csapással teszik tönkre a lustálkodós nyaralások. Úgy érezzük, ekkor végre minden szempontból elengedhetjük magunkat, így az étkezésben is sokszor túlzásba eszünk, így akár 5 kilót is felszedhetünk a pihenés alatt. Erre a néhány apróságra figyelj, és garantáltan nem fogod pluszkilókkal zárni a nyaralást. Ez Zsír!--34 kilót fogyott Zámbó Adrián - fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170704-lefogyott-zambo-adrian.htmlVisszahúzódó életet él Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián. A mindig dundi fiatalember, azonban az elmúlt időszakban igencsak sok like-ot kapott a Facebookon, legfrissebb fotója alatt. Adrián ugyanis 34 kilót adott le.Ez Zsír!OrigoPink ombre smoothie: a legdögösebb nyári italhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170606-pink-ombe-smoothie-a-legdogosebb-nyari-ital.htmlHa valami igazán különleges italt szeretnél készíteni a vendégeidnek, akkor ezt a pink ombre smoothiet ajánljuk, ami látványra és ízre is igazán különleges, ráadául csupa egsészéges alapanyagból készül. Ez Zsír!--Fogyásának titkáról mesélt Samu Krisztina Mazsi: Videó! http://www.life.hu/ez-zsir/20170703-ennek-koszonheti-a-drasztikus-fogyasat-samu-krisztina-mazsi.htmlSamu Krisztina egy év alatt 30 kilótól szabadult meg, ráadásul mindezt önerőből, beavatkozások és gyógyszerek nélkül. Most elárulta azt is, hogy minek köszönhető a sikere. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.