Rengeteget fogyott Buday Péter sztárséf

Forrás: Facebook/Buday Péter -
fogyás cukorbetegség Buday Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A súlyfelesleg miatt már számos olyan betegséggel kellett Péternek szembenéznie, amelyek miatt rengeteg gyógyszer szedésére kényszerült. Ám ma már erről szó sincs!

Magas vérnyomással és kezdődő cukorbetegséggel is küzdött Buday Péter, aki nagyjából napi egy marék pirulát szedett a panaszaira.

Buday Péter Forrás: Life TV

Ezt a mennyiséget sikerült lecsökkentenie napi egy tablettára, miután a súlyát is komolyan visszafogta. Jelenleg 50 kilóval kevesebb, de állítja, itt még nincs vége: "Ez még fog lejjebb is menni, mert még egyáltalán nem fejeztem be. Most 125 kilónál járok, 100–110 közötti testsúly a cél" - mesélte a híres szakács. Azt is elárulta, hogy a csökkent testúly miatt másképp érzi magát a bőrében, és már a rendszeres testmozgás is jól esik neki:

"Most már csak harmad annyit kell gyógyszerre költenem, mint előtte. Tulajdonképpen egy tablettával rendben vagyok. De az a cél, hogy ezt az egy tablettát is elhagyjam. Más így az élet, saját bőrömön tapasztalom. A túlsúlyos ember nem nagyon kívánja a mozgást. Ám, ha kisebb a testsúly, akkor sokkal aktívabban mozgékonyabb az ember. Rengeteget gyalogolok, és már az sem okoz problémát, ha meg kell mászni pár emeletet" - írta meg a Bors.

Péter tanácsait követve mi is könnyedén formába hozhatjuk magunkat Forrás: Origo

Nem csoda, hogy vele indul újtára a LifeTv új műsora

Július 8-án, szombaton indul a LifeTV legújabb gasztroműsora, a Keverd újra, Buday, a népszerű séf, Buday Péter vezetésével. A szakember klasszikus és közkedvelt ételeket fog elkészíteni új hozzávalókkal és egészségtudatos módszerekkel. A séf a tudatos étkezés mellett a fenntartható fogyasztásra is szeretné felhívni a figyelmet.

Hiszen Péternél hitelesebben senki nem tudna nekünk mesélni arról, hogy miért érdemes egészséges ételeket készíteni, ráadásul ő még azt is meg tudja nekünk mutatni, hogy egy egy fogás hogyan kerül az asztalra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.