Som-Balogh Edina 4 hónappal a szülés után bikiniben pózol - Fotó!

Forrás: Instagram/sombaloghedina -
Som-Balogh Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Som-Balogh Edinát mindenki dicséri alakja miatt, de nem is csoda. Már három hónappal a szülés után bombaformában van! És, hogy mi a titka? Semmi, jó a genetikája! Nézd meg, hogyan fest bikiniben.

Som-Balogh Edina néhány hónapja adott életet második gyermekének, de máris bombaformában van. A színésznő olyan szerencsés alkat, hogy edzés nélkül is pontosan úgy néz ki, mint régen. Diétázásról pedig szó sem lehet, hiszen első gyermekéhez hasonlóan Lilikét is nagyon sokáig szeretné szoptatni.

Som-Balogh Edina néhány hónappal a szülés után Forrás: Best Magazin

Fogyókúrázni nem tudok és nem is szeretnék, mert amikor megpróbáltam, majdnem elapadt a tejem.

Sztárok, akik étkezési zavarokkal küzdöttekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170720-sztarok-akik-etkezesi-rendellenesseggel-kuzdottek.htmlA mai világban elképesztően nagy a nyomás a celebeken, hogy tökéletesen nézzenek ki. Ez a megfelelési kényszer könnyen testképzavarokhoz, majd étkezési rendellenességekhez vezethet. Ők azok a sztárok, akik beleestek ebbe a csapdába, de szerencsére azóta már egészségesen élnek. Ez Zsír!--Citromos-mentás diétával fogyott Beyoncé http://www.life.hu/ez-zsir/20170720-ezzel-a-recepttel-fogyott-beyonce.htmlA híres énekesnő elárulta, hogy minek köszönheti a bomba alakját. Egy egyszerű kombinációval fogyott pillanatok alatt közel 10 kilót. Ez Zsír!--Ezt eszik Hollywood legdögösebb celebjei 2. részhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170529-ezt-eszik-hollywood-legdogosebb-celebjei-2-resz.htmlSzerencsére Hollywood sem csak a külsőségekről szól, sokan komolyan veszik az egészséges életmódot, és nemcsak azért döntenek mellette, mert ezzel bombaformába kerülhetnek, hanem azért is, mert valóban fontosnak tartják, hogy fittek, energikusak, egészségesek legyenek. Nézzük, mire esküsznek kedvenc sztárjaink! Ez Zsír!OrigoStohl Luca élő műsorban mutatta meg bikinialakját - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170719-stohl-luca-elo-musorban-mutatta-meg-bikinialakjat.htmlStohl Luca már egy ideje az egyik életmódcsatorna reggeli műsorának vezetője, és mindent megtesz a sikerért: még bikinire is levetkőzik. Ez Zsír!OrigoÖnbizalomtuning: bikinis plus size lányok, akik bátran vállalják a testükethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170717-bikinis-plus-size-nok.htmlÁllandóan azon aggódsz, hogy a pluszkilóid vagy a narancsbőröd miatt hogy fogsz kinézni a strandon? Vegyél példát azokról a plus size lányokról, akik teljes önbizalommal és boldogan vállalják a testüket bikiniben is. Ez Zsír!--Gyurta Dániel a Facebook-oldalán fakadt ki: senki nem látja a fájdalmáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170718-gyurta-daniel-a-facebook-oldalan-fakadt-ki.htmlGyurta Dániel fantasztikus eredményeket ért már el, és évről évre bizonyítja, hogy milyen kiváló úszó. Rengeteg munka van amögött a két perc mögött, amit az emberek a teljesítményéből látnak, erről írt az úszó a Facebook-oldalán: "Senki nem látja a nap mint nap jelentkező fájdalmat". Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.