Fogynia kell Norbinak az esküvő előtt

Forrás: Polyák Attila/Life.hu -
Rubint Réka Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan újra feleségül veszi Rubint Rékát Schobert Norbi. Ám az újabb nagy nap előtt, Norbinak még valamit meg kell tennie.

Norbi és neje, Rubint Réka szeptember elején mondja ki ismét a boldogító igent. Az üzletember és edző egy régi öltönyben állna oltár elé, de csak akkor, ha az esküvőig sikerül leadnia 5 kilót. "Egy krémszínű ruhát viseltem 2002-ben az esküvőn, elhatároztam, hogy ugyanebben mondom ki az üveglakodalmunkon Rékának az igent. Akkor – 31 évesen – 70 kilósan nősültem, most a 47.-be lépve már 75 kiló vagyok." - mondta a Blikknek Schobert Norbi. Bár az öltöny a régi lesz, a gyűrűk teljesen újak!

Story-gála 2017 Schobert Norbert Norbi Rubint Réka Forrás: Polyák Attila/Life.hu

"Már 2001-ben kinéztük ezt az ékszert, de akkor nem jött ki úgy a lépés, hogy megvegyük, most viszont sikerült" - ecsetelte Norbi, aki hozzátette, hogy egy párizsi ékszerről van szó, amely négyféle aranyból - fekete, fehér, sima és rozé - készült.

Bővült Schobert Norbiék családja: befogadtak egy macskát - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170622-schobert-norbiek-befogadtak-egy-macskat.htmlSchobert Norbiék családja nagyon szereti az állatokat, annyira, hogy legutóbb egy kóbor macskán esett meg a szívük. Befogadták a kiscicát, és ő lett Norbi új társa! TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoCsisztu Zsuzsa a Schobert-botrányról és állítólagos kirúgásáról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-csisztu-zsuzsa-a-schobert-botranyrol-es-allitolagos-kirugasarol-posztolt.htmlIsmeretes, hogy Schobert Norbi és Csisztu Zsuzsa összevesztek az ATV műsorának forgatásán. Zsuzsa később a Facebookon kommentálta a történteket, azt írta, nem őt minősíti, hogy egy illető milyen méltatlan és nívótlan eszközökhöz folyamodik, ha nincsenek érvei. A legutóbb pedig arról lehetett olvasni, hogy távoznia kell a csatornától. TV + Sztárok--Schobert Norbi a karrierje állomásairól, első szerelméről és Rubint Rékától mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20170607-schobert-norbi-a-karrierje-allomasairol-elso-szerelmerol-es-rubint-rekatol-meselt-a-potyautasban.htmlEzúttal Schobert Norbi mesélt Garami Gábornak a Potyautasban. Karrierje állomásain túl az első szerelméről is beszélt, majd Rubint Rékával való kapcsolatáról vallott. TV + SztárokOrigoSchobert Norbit a Facebookon támadták: bíróságra megy a sértés miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170531-schobert-norbit-a-facebookon-tamadtak.htmlFacebook-oldalán mondta el véleményét dr. Patay Gábor a Schobert Norbi által forgalmazott termékekről, és magáról a fitneszgururól. A durva sértések miatt Norbi bíróság elé viszi az ügyet: "nálam is van tűréshatár". TV + Sztárok--Így táncol a kamera előtt Schobert Norbi és lánya, Larahttp://www.life.hu/sztarok/20170605-igy-tancol-a-kamera-elott-schobert-norbi-es-lara.htmlSchobert Norbi a lányával? larával együtt benevezett atinik kedvenc musical.ly klipkészítő bajnokságába... És fel is töltötte a Facebookjára. TV + SztárokOrigoVigyázat, gyerekkel vagyok! - Schobert Norbinak tikkel a tokájahttp://www.life.hu/sztarok/20170510-vigyazat-gyerekkel-vagyok-schobert-norbinak-tikkel-a-tokaja.htmlA Vigyázat, gyerekkel vagyok! címá másorban vendégeskedett Norbi és Lara. A kislány szerint az a legviccesebb apukájában, hogy tikkel a tokájával, folyton ezen röhögnek otthon. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.