Kelly Clarkson nem adja le a plusz kilókat: egyre csak hízik

Forrás: Getty Images, Northfoto -
Kelly Clarkson súlyfelesleg hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kelly Clarkson azóta, hogy megszülte első gyermekét nem adta le a plusz kilókat, és nem is foglalkozik vele. Sokan bántják, de úgy tűnik, ő jól érzi magát a bőrében, hiszen nem fogyókúrázik sőt, egyre többet szed fel!

Kelly Clarskon terhessége alatt sokat hízott, és úgy tűnik, hogy nem is tervezi leadni a plusz kilókat. Még az sem érdekli, hogy sokan bántják a súlyfeleslege miatt, nem is finoman. Katie Hopkins tévés személyiség a Twitteren esett neki néhány éve énekesnőnek, olyan durván, amire ritkán van példa. Azt feltételezte, hogy az énekesnő valószínűleg megette az összes vokalistáját, azért hízott meg ennyire.

Kelly Clarkson nem adja le a plusz kilókat Forrás: Getty Images, Northfoto

Kelly Clarkson azonban nem törődik a bántó megjegyzésekkel, és második gyermeke után felszedett plusz kilóktól sem akar megszabadulni. Az énekesnőről készült legfrissebb képek legalábbis erre engednek következtetni. Valószínű, hogy Kelly így is jól érzi magát a bőrében! Ugyan akiben az énekesnő régi képe él, az valószínűleg nem ismerné fel őt az utcán annyira megváltozott, de a lényeg, hogy ő boldog!

Fogynia kell Norbinak az esküvő előtthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170725-fogynia-kell-norbinak.htmlHamarosan újra feleségül veszi Rubint Rékát Schobert Norbi. Ám az újabb nagy nap előtt, Norbinak még valamit meg kell tennie.Ez Zsír!--Így rázta fel Tenerifét Kanti Bogi fitneszedző - Interjú!http://www.life.hu/ez-zsir/20170721-interju-kanti-bogi-fitneszmodellel.htmlKanti Boglárka Tenerifén alapította meg a WBPF világszövetségének spanyol szárnyát, és csapatával már egy Európa-bajnokságot is megszervezett. De miért választotta éppen a fitneszt, miért kezdett el versenyezni, és hogyan került Tenerifére? Ezekről faggattuk a gyönyörű edzőt. Ez Zsír!OrigoA biztos fogyás titka a többszöri étkezés - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170724-a-biztos-fogyas-titka-a-tobbszori-etkezes.htmlA fogyás első lépése szinte mindenkinél, hogy kiiktatja a cukrot és a zsíros ételeket. De vajon tényleg ez a legjobb módszer? Az biztos, hogy minden szélsőségtől óvakodni kell, és nem szabad teljes élelmiszercsoportokat száműzni!Ez Zsír!ThinkstockKvíz - Mennyi kalória van a kedvenc kajáidban?http://www.life.hu/ez-zsir/20170614-kviz-kaloria-etelek.htmlGondold meg, hogy mennyit főzől és miből! Ha eddig nem számoltad, hogy naponta mennyi kalóriát viszel be a szervezetedbe, akkor ezután a kvíz után garantáltan listát fogsz írni. Ez Zsír!OrigoIlyen koktél illik hozzád a csillagjegyed alapján!http://www.life.hu/ez-zsir/20170722-ilyen-koktel-illik-hozzad-a-csillagjegyed-alapjan.htmlTe is sokat agyalsz a pult előtt, hogy milyen alkholos koktéllal hűsítsd le magad egy fárasztó nap után? Mi lenne, ha a csillagjegyed alapján választanád ki az italt? Ez Zsír!--Sztárok, akik étkezési zavarokkal küzdöttekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170720-sztarok-akik-etkezesi-rendellenesseggel-kuzdottek.htmlA mai világban elképesztően nagy a nyomás a celebeken, hogy tökéletesen nézzenek ki. Ez a megfelelési kényszer könnyen testképzavarokhoz, majd étkezési rendellenességekhez vezethet. Ők azok a sztárok, akik beleestek ebbe a csapdába, de szerencsére azóta már egészségesen élnek. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.