Sütés nélkül! Szuper recept esti nassoláshoz

Forrás: Thinkstock -
sütés nassolás életmódváltáséve2017 recept édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Általában hétvégén jobban belefér az időnkbe a sütés-főzés, de az biztos, hogy nem csak hétvégén kívánjuk meg az édességet. Persze bármikor be lehet menni egy boltba vagy cukrászdába a finom falatokért, de mi a saját készítésű termékek hívei vagyunk, hiszen azokról pontosan tudjuk, hogy mi került bele. Következzen most egy nagyon gyorsan, sütés nélkül készíthető édesség, amit bármikor összedobhatsz, ráadásul nassoláshoz is kíváló, mert nagyon egészséges.

Hozzávalók (2 személyre):

  • 2 kanál fehérjepor (akár ízesített is lehet)
  • 4 evőkanál mogyoróvaj
  • 1 fél vaníliarúd kikapart belseje
  • 8 evőkanál mandulatej
  • ízlés szerint édesítőszer (legjobb a stevia, aminek gyakorlatilag 0 a kalóriatartalma)
  • 2 evőkanál cukrozatlan kókuszreszelék
  • Néhány kocka magas kakaótartalmű étcsokoládé
Forrás: Thinkstock

Elkészítése:

Az étcsokit először is egy vágódeszkán vágd fel minél apróbbra. Ezután az összes hozzávalót öntsd egy edénybe, majd alaposan keverd össze. A steviát hagyd a végére, közben kóstolgasd, hogy elérd a kívánt édességi fokot. Ha megfelelően összeállt a massza, akkor formálj belőle kis golyókat. Mint egy egészséges csokis bonbon!

Tipp

Ha nem vagy a híve a fehérjeporoknak, akkor azt helyettesítsd kókuszliszttel.

Egészséges kávés smoothie a tikkasztó nyári reggelekre

Ha a forró nyári napokat a jegeskávénál valamivel tartalmasabb itallal szeretnéd kezdeni, ami ráadásul egészséges is, akkor a kávés smoothie neked lett kitalálva! A receptet itt találod!

Így rázta fel Tenerifét Kanti Bogi fitneszedző - Interjú!http://www.life.hu/ez-zsir/20170721-interju-kanti-bogi-fitneszmodellel.htmlKanti Boglárka Tenerifén alapította meg a WBPF világszövetségének spanyol szárnyát, és csapatával már egy Európa-bajnokságot is megszervezett. De miért választotta éppen a fitneszt, miért kezdett el versenyezni, és hogyan került Tenerifére? Ezekről faggattuk a gyönyörű edzőt. Ez Zsír!OrigoÖnbizalomtuning: bikinis plus size lányok, akik bátran vállalják a testükethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170717-bikinis-plus-size-nok.htmlÁllandóan azon aggódsz, hogy a pluszkilóid vagy a narancsbőröd miatt hogy fogsz kinézni a strandon? Vegyél példát azokról a plus size lányokról, akik teljes önbizalommal és boldogan vállalják a testüket bikiniben is. Ez Zsír!--Narancsbőrös celebek, akik büszkén vállalják tökéletlenségükethttp://www.life.hu/ez-zsir/20170608-celebek-akik-buszken-vallaljak-narancsboruket-striaikat.htmlA nyár a legtöbb nőnek a narancsbőr elleni küzdelem időszaka. Mások ezzel szemben azt hirdetik: az állandó önsanyargatás helyett fogadjuk el és szeressük önmagunkat. A pozitív testkép szószólói természetesen nem is félnek megmutatni, hogy az apró testi hibák ellenére egy nő nő marad. Ez Zsír!--Ezt eszik Hollywood legdögösebb celebjei 1. részhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170529-ezt-eszik-a-hollywoodi-sztarok-1-resz.htmlSzerencsére Hollywood sem csak a külsőségekről szól, sokan komolyan veszik az egészséges életmódot, és nemcsak azért döntenek mellette, mert ezzel bombaformába kerülhetnek, hanem azért is, mert valóban fontosnak tartják, hogy fittek, energikusak, egészségesek legyenek. Nézzük, mire esküsznek kedvenc sztárjaink! Ez Zsír!--Új trend hódít az egészséges finomságok körébenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170620-uj-trend-hodit-az-egeszseges-finomsagok-koreben-a-gyumolcshajok.htmlA külföldi életmódbloggereknél új őrület tombol, és hamarosan valószínűleg a hazai Instragram-felhasználókat is eléri a gyümölcshajómánia. Az ötlet egyébként jópofa, nagyon is fotóbarát, ráadásul könnyű elkészíteni. Ez Zsír!OrigoPink ombre smoothie: a legdögösebb nyári italhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170606-pink-ombe-smoothie-a-legdogosebb-nyari-ital.htmlHa valami igazán különleges italt szeretnél készíteni a vendégeidnek, akkor ezt a pink ombre smoothiet ajánljuk, ami látványra és ízre is igazán különleges, ráadául csupa egsészéges alapanyagból készül. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.