Őszinte, retus nélküli fotót posztolt Hilary Duff

narancsbőr Hilary Duff
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldog és elégedett a 30 éves Hilary Duff. Állítja, egy cseppet sem érdeklik testének hibái... 

Posztjában arról ír, hogy küldetésének érzi, hogy felvállalja testét, a hibáival együtt, hiszen ez az a test, ami a legnagyobb boldogságot adta neki, a gyermekét.

VV Mici bikinis képeket posztolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170806-vv-mici-bikinis-kepeket-posztolt-az-instagramra.htmlAmióta kijött a ValóVilág-villából edz, így elég sokat fogyott VV Mici. A követői szerint azonban ez nem egyértelmű, ezért a lány most fotókkal bizonyít. Nem mindenkit győzött meg. Ez Zsír!OrigoTóth Vera fogyása életmentő volthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170629-toth-vera-enekesno-fogyasa-eletmento-volt.htmlAz ország egyik fele a mai napig gratulál Tóth Verának hatalmas fogyásához, mások azonban már borzasztóan unják a témát, sőt, vannak, akik egyenesen kijelentik, műtéttel nem lehetett nehéz leadni a kilókat. Ám akárhogy is van, Tóth Vera gyönyörű nő lett, azt pedig folyton hangsúlyozza, nem csupán az esztétikai, sokkal inkább az egészségügyi szempontok miatt szánta rá magát a változtatásra. Ez Zsír!OrigoÍgy edz Liptai Claudiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170614-igy-edz-liptai-claudia-bokszol.htmlA szép műsorvezető mindent megtesz, hogy bombaformába lendüljön. Ez Zsír!OrigoMegműtötték a világ legkövérebb gyerekéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170605-megmutottek-a-vilag-legkoverebb-gyereket-aryat.htmlMég csak csak 11 éves, de már közel 200 kilót nyomott Arya Permana. A gyereken életmentő műtétet hajtottak végre. Ez Zsír!Origo15 kilót fogyott Gáspár Virághttp://www.life.hu/ez-zsir/20170419-15-kilot-fogyott-gaspar-virag-meg-10et-szeretne.htmlAmíg Evelint folyamatosan dicsérték egyre szebb alakja miatt, addig húgát, Virágot kigúnyolták kerek idomai miatt az iskolában. Úgy döntött, változtat. Ez Zsír!OrigoRubint Réka édesanyja 40 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170505-rubint-reka-edzo-edesanyja-40-kilot-fogyott.htmlAz asszony komoly súlyproblémákkal küzdött. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.