Rippel Feri több mint 20 kilót fogyott: a NASA is vizsgálja

Forrás: Instagrma/Rippel Feri -
fogyás Rippel Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rippel Feri egy különleges módszerrel fogyott, több mint 20 kilótól szabadult meg az artista. Már a NASA is érdeklődik a módszere iránt!

Rippel Feri úgy érezte, hogy nincs olyan jó formában, ezért fogott bele a diétába, és most a saját bevallása szerint nagyszerűen érzi magát. Egy különleges módszerrel fogyott le, ami meglehetősen drasztikus életmódváltást igényelt, főleg a táplálkozásban, ám ő azt mondja, hogy megérte. A ketogéndiétával több mint 20 kilót fogyott.

Így néz ki most Rippel Feri Forrás: Instagrma/Rippel Feri

Öt éve váltottam erre az életmódra, és azóta már megszokta a szervezetem, hogy nem kap szénhidrátot,

Rippel Feri remekül érzi magát Forrás: Instagram/Rippel Feri

Ez is csak azt bizonyítja, hogy soha sem leszek beteg.

Lokálnak nemrég komoly balesetet szenvedett

Már 45 kilót fogyott Tóth Verahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170808-mar-45-kilot-fogyott-toth-vera-enekesno.htmlMár mínusz 45 kilónál tart Tóth Vera, de azt mondja, még mindig nem érte el a célját. Ez Zsír!--A leghülyébb fitneszkihívások az Instagramrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170801-a-leghulyebb-fitneszkihivasok-az-instagramrol.htmlAz elmúlt években rengeteg kihívás terjedt el az Instagramon. Sajnos nagy részüknek vagy semmi értelme nem volt, vagy egyenesen negatív üzenetet közvetítettek. Ilyen volt például a Kylie Jenner kihívás, de a fitnesz területéről is több példát tudunk hozni. Következzenek ezek! Ez Zsír!--Őszinte, retus nélküli fotót posztolt Hilary Duffhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170806-retus-nelkuli-fotot-posztolt-hilary-duff.htmlBoldog és elégedett a 30 éves Hilary Duff. Állítja, egy cseppet sem érdeklik testének hibái... Ez Zsír!OrigoVV Mici bikinis képeket posztolthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170806-vv-mici-bikinis-kepeket-posztolt-az-instagramra.htmlAmióta kijött a ValóVilág-villából edz, így elég sokat fogyott VV Mici. A követői szerint azonban ez nem egyértelmű, ezért a lány most fotókkal bizonyít. Nem mindenkit győzött meg. Ez Zsír!OrigoEz a leves a nyár sztárja: gazpachorecept!http://www.life.hu/ez-zsir/20170801-gazpacho-recept.htmlA tikkasztó nyári napokon semmi nem esik jobban, mint egy frissítő leves. A gazpachónak pedig érdemes ilyenkor nekiállni, mert fantasztikus ízvilága van, kifejezetten nyárra való hűsítő recept! Ez Zsír!ThinkstockEzek a sztárok kedvenc ételeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170801-ezek-a-celebek-kedvenc-egeszseges-etelei.htmlMilyen élelmiszerekben hisznek a celebek? Miből nyerik a vitaminokat és az ásványi anyagokat? Mivel őrzik meg alakjukat? Íme, Justin Timberlake, Jennifer Aniston és Demi Lovato konyhatitkai! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.