Ábel Anita lefogyott: életében először vett fel rövidnadrágot - Fotó!

Forrás: Facebook/Ábel Anita -
fogyás Ábel Anita farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anitának elege lett a rendszertelen étkezésből, úgy döntött, életmódváltásba kezd: meg is lett az eredménye! Nagyon lefogyott.

Nem véletlenül ilyen boldog Ábel Anita, a műsorvezető ugyanis remekül érzi magát. Megelégelte a rendszertelen étkezést, a hízlaló kajákat, ezért úgy döntött, hogy életmódváltásba kezd, és az eredmény nem maradt el!

Ábel Anita már 3 hónapja tartja a diétát Forrás: Facebook/Ábel Anita

Facebook-oldalán tudtatta a rajongóival, hogy milyen óriási mérfölkőhöz érkezett el így 42 évesen: életében először felvett egy famersortot! A műsorvezető fotóval is bizonyította, hogy milyen sikeres volt a váltás, ráadásul nemcsak fogyott, de sokkal jobban is érzi magát a bőrében.

Így fogyj könnyedén 5 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170808-igy-fogyj-konnyeden-5-kilot.htmlA fogyás leghatékonyabb módja néhány egészen egyszerű változtatás a hétköznapi életben. Néhány szokás átalakításáról van csupán szó, ami nem forgatja fel fenekestül az életedet, viszont könnyű megszokni őket és bevezetni a mindennapokba. Ezekkel a technikákkal egy-két hét alatt könnyedén leadhatsz 5 kilót! Ez Zsír!--Rippel Feri több mint 20 kilót fogyott: a NASA is vizsgáljahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170808-rippel-feri-tobb-mint-20-kilot-fogyott.htmlRippel Feri egy különleges módszerrel fogyott, több mint 20 kilótól szabadult meg az artista. Már a NASA is érdeklődik a módszere iránt! Ez Zsír!OrigoTóth Vera már ujjatlan estélyiben is elégedett magávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170808-toth-vera-ujjatlan-estelyiben-is-elegedett-magaval.htmlTóth Vera már 45 kilótól szabadult meg, de ez nem a végcél. Lehet, hogy még nem érte el azt, amire vágyott, de már így is milliószor jobban érzi magát a bőrében, mint azelőtt: már ujjatlan estélyiben is elégedett! Ez Zsír!--Már 45 kilót fogyott Tóth Verahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170808-mar-45-kilot-fogyott-toth-vera-enekesno.htmlMár mínusz 45 kilónál tart Tóth Vera, de azt mondja, még mindig nem érte el a célját. Ez Zsír!--A leghülyébb fitneszkihívások az Instagramrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170801-a-leghulyebb-fitneszkihivasok-az-instagramrol.htmlAz elmúlt években rengeteg kihívás terjedt el az Instagramon. Sajnos nagy részüknek vagy semmi értelme nem volt, vagy egyenesen negatív üzenetet közvetítettek. Ilyen volt például a Kylie Jenner kihívás, de a fitnesz területéről is több példát tudunk hozni. Következzenek ezek! Ez Zsír!--Őszinte, retus nélküli fotót posztolt Hilary Duffhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170806-retus-nelkuli-fotot-posztolt-hilary-duff.htmlBoldog és elégedett a 30 éves Hilary Duff. Állítja, egy cseppet sem érdeklik testének hibái... Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.