Szuper jól néz ki a frissen szült Beyoncé: Fotó!

fotó fogyás Beyonce
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően szexi fotók kerültek napvilágra Beyoncéról: a sztáranyuka nemrég szült, mégis kirobbanó formában van. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, június közepén megszülettek Beyoncé ikrei, akik egy darabig sárgaság miatt nem jöttek haza a kórházból, de azóta már elhagyták az intézményt, és ebben a luxusotthonban élnek.

Ilyen lapos hassal villog a szexi sztár Forrás: Beyonce.com

Azt is megtudtuk nemrég, hogy a sztárpár több dadust is tart a gyerekek mellett: pontosan 8 dadust foglalkoztatnak, ami nem véletlen, hiszen az énekesnőnek komoly tervei vannak. Szeretne minél hamarabb visszatérni a színpadra, ehhez pedig vissza kell nyernie a régi, bombázó alakját.

Nem is beszélve a gömbölyű fenekéről és a feszes combjairól Forrás: Beyonce.com

Éppen ezért rengeteget edz, ami meg is látszik a külsején, hiszen még nem is telt el 2 hónap a szülés óta, máris kirobbanó formában van. Büszke lehet a kitartására.

Beyoncé és Jay Z így nevezték el ikreiket

Míg Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham nemes egyszerűséggel elnevezte újszülött kisfiát Jack-nek, addig Beyoncé és Jay Z ismét túltolták kicsit a névválasztást. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.