Ezért ilyen karcsú Jakupcsek Gabriella

Forrás: Zih Zsolt -
fogyás táplálkozás Jakupcsek Gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jakupcsek Gabriella világ életében hihetetlen karcsú volt. De vajon ez mennyire az ő érdeme, és mennyire köszönhető a genetikának?

Megdöbbentő, de állítása szerint soha életében nem fogyókúrázott. Pedig azt gondolnánk, hogy minden kalória pontosan ki van számolva a tökéletes alak érdekében. Persze nem arról van szó, hogy egyáltalán nem figyel oda az étkezésre.

"Edzeni edzek, de nem azért figyelek oda a táplálkozásomra, mert fogyni szeretnék, hanem azért, mert rengeteg minden múlik azon, hogy mit eszünk meg" - meséli a műsorvezető.

Jakupcsek Gabriella fantasztikus formában van Forrás: Zih Zsolt

Azt is elmesélte, hogy szokott néha kúrákat csinálni, de sokkal inkább egészségügyi céllal, mint fogyási szándékkal. Úgy gondolja, bizonyos dolgokat érdemes végig csinálni a szervezetünk érdekében, de a magyar emberek többsége szerint ditétázni csak fogyás miatt lehet.

Elmondása szerint számos diétát végig csinált már, de mivel nem egészségügyi szakember, ezért nem akarja ezeket megosztani velünk. Mindenesetre az biztos, hogy akármivel is tartja magát karban, nagyon hatékony - írta meg a Bors.

63 kilótól vált meg a brutálisan túlsúlyos lány: Fotó!

A 25 éves lány megelégelte a túlsúlyát, ami miatt romokban hevert az élete. Elhatározása nyomán 63 kilótól szabadult meg, rá sem lehet ismerni az egykori önmagára: Fotó!

Vegán fagyi avokádóval: ezt a receptet imádni fogod!http://www.life.hu/ez-zsir/20170811-vegan-fagyi-avokadoval-recept.htmlKorábban is mutattunk már egészséges jégkrémrecepteket, de most egy igazán speciális következik. Ez a vegán csokifagyi ugyanis avokádóval készül! Mutatjuk is a receptet! Ez Zsír!--Katherine Heigl 23 kilót szedett fel a várandóssága alatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170810-23-kilot-szedett-fel-a-varandossaga-alatt-katherine-heigl.htmlKatherine Heigl két örökbefogadott gyermeke mellé nemrég adott életet férjével közös első babájuknak. A színésznő élvezte a terhessége minden egyes percét, de azt 23 kiló pluszt nem, amit a várandóssága alatt felszedett. Ez Zsír!OrigoSzuper jól néz ki a frissen szült Beyoncé: Fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20170810-igy-fest-a-frissen-szult-beyonce.htmlElképesztően szexi fotók kerültek napvilágra Beyoncéról: a sztáranyuka nemrég szült, mégis kirobbanó formában van. Ez Zsír!--Megvan a 2017-es Magyarország Tortája!http://www.life.hu/ez-zsir/20170810-megvan-a-2017-es-magyarorszag-tortaja.htmlIdén is sokan indultak a Magyarország Tortája címért, de csak egy édesség lehet, amely méltó erre a megnevezésre. Tavaly Szó Gellért salgótarjáni cukrász alkotása, az Őrség Zöld Aranya fantázianévre hallgató finomság nyerte el a díjat, idén a Balatoni Habos Mogyorós tortának sikerült megszereznie a címet. Ez Zsír!OrigoÍgy készül Beyoncé, Jennifer Aniston és a többi sztár kedvenc salátájahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170809-igy-keszul-beyonce-jennifer-aniston-es-a-tobbi-sztar-kedvenc-salataja.htmlA sztárok sem járnak mindig a legdrágább éttermekbe, sőt, sokuknak zöldséges kertje is van, hogy a legfrissebb hozzávalókból készíthessék el otthonukban az egészséges fogásokat. Mutatjuk a celebek kedvenc salátáit, meríts belőlük bátran ötleteket! Ez Zsír!--Így fogyj könnyedén 5 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170808-igy-fogyj-konnyeden-5-kilot.htmlA fogyás leghatékonyabb módja néhány egészen egyszerű változtatás a hétköznapi életben. Néhány szokás átalakításáról van csupán szó, ami nem forgatja fel fenekestül az életedet, viszont könnyű megszokni őket és bevezetni a mindennapokba. Ezekkel a technikákkal egy-két hét alatt könnyedén leadhatsz 5 kilót! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.