Ezért ilyen karcsú Jakupcsek Gabriella

2017.08.12. 15:04

Jakupcsek Gabriella világ életében hihetetlen karcsú volt. De vajon ez mennyire az ő érdeme, és mennyire köszönhető a genetikának?

Megdöbbentő, de állítása szerint soha életében nem fogyókúrázott. Pedig azt gondolnánk, hogy minden kalória pontosan ki van számolva a tökéletes alak érdekében. Persze nem arról van szó, hogy egyáltalán nem figyel oda az étkezésre.

"Edzeni edzek, de nem azért figyelek oda a táplálkozásomra, mert fogyni szeretnék, hanem azért, mert rengeteg minden múlik azon, hogy mit eszünk meg" - meséli a műsorvezető. 

Jakupcsek Gabriella fantasztikus formában vanForrás: Zih Zsolt

Azt is elmesélte, hogy szokott néha kúrákat csinálni, de sokkal inkább egészségügyi céllal, mint fogyási szándékkal. Úgy gondolja, bizonyos dolgokat érdemes végig csinálni a szervezetünk érdekében, de a magyar emberek többsége szerint ditétázni csak fogyás miatt lehet. 

Elmondása szerint számos diétát végig csinált már, de mivel nem egészségügyi szakember, ezért nem akarja ezeket megosztani velünk. Mindenesetre az biztos, hogy akármivel is tartja magát karban, nagyon hatékony - írta meg a Bors

63 kilótól vált meg a brutálisan túlsúlyos lány: Fotó!
A 25 éves lány megelégelte a túlsúlyát, ami miatt romokban hevert az élete. Elhatározása nyomán 63 kilótól szabadult meg, rá sem lehet ismerni az egykori önmagára: Fotó!

 

Jakupcsek Gabriellatáplálkozásfogyás