Ezeket eszi Jennifer Aniston, avagy kiderült bomba formájának titka

táplálkozás egészséges életmód Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyvennyolc éves Jennifer Aniston, de mintha alig öregedett volna a Jóbarátok óta. Közel az ötvenhez is elképesztően fiatalos, a teste tökéletes, és az arca is ragyog. De mégis, mi a titka? Most eláruljuk, milyen ételekkel tartja formában magát.
  • A tápanyagokban gazdag reggeli

A reggeli soha nem maradhat el Jennifer napirendjéből, aminek meg is adja a módját. Egyik kedvence a lágytojás avokádóval és pirítóssal, a másik pedig egy szintén sok fehérjét és rostot tartalmazó smoothie, amit banánból, cseresznyéből és mandulatejből készít el, illetve fehérjeporral is dúsítja. Ahogy kedve tartja, a smoothie-t néha kiadós zabkására cseréli.

Jennifer Aniston egyik kedvence a lágytojás avokádóval és pirítóssal Forrás: Thinkstock

5 ok, amiért a zabpehely a legjobb reggeli

Unod a szendvicseket, nincs időd reggel rántottával bíbelődni, a gyümölcstől pedig csak éhesebb leszel? Kár tovább keresgélned, a zabpehely az egyik legjobb reggeli, amit csak választhatsz. Íme 5 ok, amiért érdemes beiktatnod az étrendedbe, akár mindennap!
  • Lágyítja a bűnös élvezeteket

Még azoknak is, akik mindent megtesznek azért, hogy egészségesek éljenek, megvan az a kedvenc ételük, ami nem éppen kalóriaszegény. Így van ezzel Jennifer Aniston is, aki imádja a lasagnét. Persze ő is tudja, hogy tésztát enni nem ajánlatos mindennap, ráadásul amikor elkészíti, akkor is figyel rá, hogy rengeteg zöldséget rakjon bele: cukkini, padlizsán és brokkoli sem hiányozhat belőle. Azért sajt is van benne bőven, ami a vonalak szempontjából - a tésztához hasonlóan - nem a legjobb, de ezekben a ritka esetekben Jennifer ezt egy cseppet sem bánja. A színésznőnek egyébként nem ez az egyetlen kedvence, férjével, Justin Theroux-zal imádják a sonkát is, amiből viszont a legjobb minőségűt szerzik be, ami természetesen mentes mindenféle adalékanyagtól.

  • Egész évben kiegyensúlyozott

Az egy-két lasagnés csalónapon túl egyébként Jennifer egész évben tartja magát az egészséges étrendhez. Az ünnepek alatt sem fogyaszt rengeteg szénhidrátot, hogy utána diétáznia kelljen. Mindennap figyel arra, hogy sok vizet igyon, és hogy meglegyen a megfelelő fehérje- és rostbevitel. A színésznőnek az elegendő alvás is hozzátartozik az egészséges életmódhoz.

A színésznő mindennap figyel arra, hogy sok vizet igyon, és hogy meglegyen a megfelelő fehérje- és rostbevitel Forrás: AFP
  • Változatos edzések

Habár a színésznő elkötelezett híve a jógának és a pilatesnek, mégis igyekszik változatossá tenni az edzéseit, hogy soha ne váljon unalmassá. Mindig kipróbálja az újdonságokat, és ha valamelyik új edzésmódszer bejön neki, azt is beiktatja a hétköznapjaiba.

  • A főzés mint hobbi

Jennifer és a férje is imádnak a konyhában tüsténkedni. A színésznő szerint ez mindenképpen jó szokás, mert meg lehet ismerkedni az alapanyagokkal, és sok mindent ki lehet próbálni. Justinnal imádnak például csirkét készíteni, amihez bulgurból, fetából és babból készítenek salátát.

Ezeket az ételeket soha nem szabadna a hűtőbe tennihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170815-ezeket-az-eteleket-soha-nem-szabad-hutobe-tenni.htmlBiztosan te is találsz olyan ételt ezen a listán, amit rendszeresen a hűtőben tartasz, pedig nem szabadna. Az általános vélekedéssel ellentétben ugyanis nem minden élelmiszerre igaz, hogy hűtve tovább tárolható. Melyek ezek? Mutatjuk! Ez Zsír!--Furcsa celebdiétákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170814-furcsa-celebdietak.htmlA hollywoodi hírességek sokat vállalnak azért, hogy mindig jó formában legyenek, vagy éppen egy szerep kedvéért alakítsanak a testükön. Olykor-olykor hajmeresztő diétákra is vállalkoznak, amik pedig nem a legjobb alternatívák a testünk számára. Nézzünk néhány furcsaságot! Ez Zsír!OrigoTojásos reggeli vegáknak és húsevőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170811-tojas-reggelire-recept-vegaknak-es-husevoknek.htmlA hétköznapokban örül az ember, ha egy gyors szendvicsre van reggelente ideje, hétvégén viszont jó lelassulni és villásreggelit tartani. Ehhez mutatunk most egy receptet! Ez Zsír!--A leghülyébb fitneszkihívások az Instagramrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170801-a-leghulyebb-fitneszkihivasok-az-instagramrol.htmlAz elmúlt években rengeteg kihívás terjedt el az Instagramon. Sajnos nagy részüknek vagy semmi értelme nem volt, vagy egyenesen negatív üzenetet közvetítettek. Ilyen volt például a Kylie Jenner kihívás, de a fitnesz területéről is több példát tudunk hozni. Következzenek ezek! Ez Zsír!--Átlagos egyetemistából fitneszmodell! Balha Gabi inspiráló történetehttp://www.life.hu/ez-zsir/20170731-eletmodvaltassal-lett-fitneszmodell-balha-gabriella.htmlEgy spanyolországi ösztöndíj rángatta ki az addigi átlagos hétköznapokból Balha Gabit. A mekizős, éjszakázós, rohanós napokat felváltotta a tengerparton kocogás, a testi, lelki feltöltődés. Hazatérve sem adta fel, elindult azon az úton, ami kívül és belül is átformálta, és mára életmóddá vált számára. Inspirálódj Gabi történetével! Ez Zsír!--Az igazság az Instagram képek mögött! Egy blogger leleplező vallomásahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170731-az-igazsag-az-instagram-kepek-mogott.htmlA social media korában minden eddiginél jobban manipulálhatóbbak lettek a képek, ennek következtében ráadásul bárki bárminek eladhatja magát. Bárki könnyen lehet például bombanő, olyannak állítod be magad, amilyennek csak szeretnéd. Ezt sokan ki is használják, így lesz a social media a rengeteg ferdítés, az álcák, a tökéletesség illúziójának útvesztője. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.