Elena Goodall 115 kilót fogyott miután az élete is veszélybe került túlsúlya miatt - Fotó!

Forrás: Facebook/Elle Kate Goodall -
fogyás átalakulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három dolgot szeretett az életében Elena Goodall: enni, enni és enni. Egy ültő helyében három extra menüt is képes volt felfalni, de elérkezett egy pontohoz, ahonnan már nem folytathatta ezt tovább: le kellett fogynia, hogy életben maradjon! 115 kilótól szabadult meg és az Ironmanre készül!

Egy étkezés Elena Goodall számára három extra menüből állt, amit temrészetesen csak és kizárólag gyprséttermekben fogyasztott el. Szinte soha, semmilyen egészséges dolgot nem vett a szájába, és egyáltalán nem végzett semmilyen testmozgást. Az ülő munka, és a rengeteg kaja hatására Elena nagyon meghízott, legnagyobb ismert súlya 184 kiló volt.

,,Háromszor is ettem egy nap, többnyire McDonald'sban és KFC-ben, és nemcsak egyetlen nagy menüt,egy étkezés alatt három extra menüt is elfogysztottam plusz krumplival" Forrás: Facebook/Elle Kate Goodall
Elena gyomorszűkítő műtéten esett át, aminek köszönhetően 115 kilótól szabadult meg, ma már pedig az Ironmanre készül Forrás: Facebook/Elle Kate Goodall

A kifogások, csak kifogások. Mindenki gyártja őket, én is, de én túl tudtam lépni rajtuk.

Daily Mailnek

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.