Sokkal hizlalóbbak az egészséges nasik, mint az egészségtelen társaik?

Forrás: Instagram/thefashionfitnessfoodie -
hizlal nassolás chips egészséges
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit blogger igyekszik felnyitni az emberek szemét: az egészségesnek titulált nasik ugyanis nem feltétlenül tartalmaznak kevesebb kalóriát!

Lucy Mountain brit blogger Instagram-oldalán nyitotta fel az emberek szemét, méghozzá az egézsséges nasikról. Bemutatta, hogy azok nem feltétlenül tartalmaznak kevesebb kalóriát, mint egészségtelen társaik, így azokat sem célszerű számolatlanul enni, mert könnyen lehet, hogy tönkrevágjuk a kemény munkánkat!

Sokkal hizlalóbbak az egészséges nasik, mint az egészségtelen társaik? Forrás: Instagram/thefashionfitnessfoodie

Az egészségesnek titulált ételekből ugyanis hajlamosak vagyunk többet enni, gondolván, hogy ezzel csak jót teszünk a szervezetünknek, de azok, akik fogyni vágynak jobban teszik, ha alaposan odafigyelnek. Egy zöldségekből készült chips ugyanis még több kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos, persze attól még egészségesebbb, és ugyanez igaz a étcsokoládéra is! Ez azt jelenti, hogy nem szabad degeszre ennünk magunkat az egészségesnek titulált ételekből, ugyanakkor olykor megegedhetjük magunknak a kihágásokat is!

Nyaralása alatt is keményen edz Rubint Réka: videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170822-nyaralasa-alatt-is-kemenyen-edz-rubint-reka.htmlNyaralás közben sem hanyagolja el testét Rubint Réka. A fitneszházaspár Olaszországba utazott, Réka pedig megmutatta, hogyan edzi magát. Ez Zsír!OrigoÍgy edz a kebelkirálynő, Kate Uptonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170815-kate-upton-modell-az-egeszseges-eletmodrol-vallott.htmlA 25 éves Kate 2008-ban kezdett modellkedni, 2010-től pedig már a legnagyobb magazinok címlapján szerepelt. A Sports Illustrated magazin Swimsuit Issue kiadványának kétszer is címlaplánya volt, amit korábban csak Tyra Banks mondhatott el magáról. A kebelkirálynő meztelenkedés helyett ezúttal életmódjáról vallott. Ez Zsír!--Rubint Réka bikiniben pózolhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170820-rubint-reka-bikiniben-pozol-schobert-norbi-buszke-ra.htmlSchobert Norbiról tudni lehet, hogy büszke kidolgozott testű feleségére. A mostani képen Réka valóban bombázó, nem is csoda, hogy a fitneszguru nem tartotta meg csak magának az élményt. Ez Zsír!--Ilyen állapotban van a 106 éves sütemény, amit most találtak meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170819-ilyen-allapotban-van-a-106-eves-sutemenyt.htmlCape Adarén, az Antarktiszon találták meg ezt a 106 éves süteményt. A gyümölcskenyérnek még mindig jó illata volt. Ki hagyta ott? Még ehető? Mindent elárulunk! Ez Zsír!OrigoSpenótos frittata: finom és egészséges recepthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170814-spenotos-frittata-finom-es-egeszseges-recept.htmlVillásreggelinek elsőszámú, de olyan kiadós és finom, hogy ebédre is elkészíthetitek ezt a csupa zöldséges frittatát. Ez Zsír!ThinkstockEzeket az ételeket soha nem szabadna a hűtőbe tennihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170815-ezeket-az-eteleket-soha-nem-szabad-hutobe-tenni.htmlBiztosan te is találsz olyan ételt ezen a listán, amit rendszeresen a hűtőben tartasz, pedig nem szabadna. Az általános vélekedéssel ellentétben ugyanis nem minden élelmiszerre igaz, hogy hűtve tovább tárolható. Melyek ezek? Mutatjuk! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.