Félrenyelt falat okozta Dallas McCarver testépítő halálát!

Forrás: Instagram/Dallas McCarver -
halál testépítő fulladás félrenyelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Utolsó Instagram-posztja alatt sorakoznak a részvétnyilvánítások, Dallas McCarver ugyanis néhány órával a videó közzététele után meghalt. Otthonában találtak rá, egy szerencsétlen baleset végzett vele evés közben!

Dallas McCarver népszerű testépítő volt, az Instagram-oldalán százezrek követték, hogy milyen edzéseket csinál nap mint nap a férfi. Rengeteg versenyen indul és renegeteg sikert ért már el testépítőként, de már többet nem fog. Egy baleset következtében ugyanis az életét vesztette. A férfi még pár órával a halála előtt posztolt az oldalára, a videó alatt ma már a részvétnyilvánításokat lehet olvasni.

Félrenyelt falat okozta Dallas McCarver testépítő halálát! Forrás: Instagram/Dallas McCarver

Dallas az edzőteremből hazafelé tartva még a barátnőjével is beszélt telefonon, akinek elmesélte, mivel fogja tölteni az estéjét: vacsorát akart magának készíteni. Ez volt a férfi utolsó beszélgetése, néhány órával később pedig holtan találták floridai otthonában. Minden bizonnyal egy félrenyelt falat okozta a halálát: evés közben megfulladt a testépítő - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.