Kiderült Blake Lively bomba formájának titka! Ezeket eszi egy nap

Forrás: Vogue -
egészség egészséges életmód étkezés Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan úgy akarják elérni a bomba formát, hogy egyszerűen nem esznek. Blake Lively biztosan nem tartozik közéjük. A színésznő ráadásul nemcsak enni, főzni is imád. Annyira, hogy el is végzett Párizsban egy főzőtanfolyamot, és mivel ő Blake Lively, azt is megteheti, hogy híres séfeket hívjon el az otthonába, hogy megmutassák neki a fogásokat.

Gyorskaja otthon

A színésznő korábban imádta a gyorskajákat, de már régen nem látogatja a híres gyorséttermeket, hiszen ő is pontosan tudja, hogy nem a természetes ízek miatt olyan csalogatóak ezek a fogások. Blake Lively szerint azonban egy kis kísérletezéssel könnyen elérhetünk hasonló ízvilágot, mindezt persze vegyszermentes alapanyagokkal. A színésznőnek így megvan már a csokis keksz és a hamburger egészséges változata is, amit szívesen készít el otthon, ahogy a specialitását is: a kolbászos, tojásos, chedar sajtos angol muffint. Ehhez egyébként még a majonézt is saját maga készíti.

Kolbászos, tojásos, chedar sajtos angol muffin Forrás: Instagram/blakelively

Nem problémázik a szénhidrátokon

Talán az előbbiekből is kiderül, hogy Blake Lively nem méricskéli állandóan a bevitt kalóriát. Nem irtózik a szénhidráttól sem, habár az édességekkel csínján bánik, de egy jó szendvics vagy muffin bármelyik reggelijébe belefér.

Pizzaszerelem

És akkor még egy szó a szénhidrátokról... Van egy pizzéria New Yorkban, pontosabban Kelet-Harlemben, ahol imád néha bekapni egy pizzaszeletet.

A színésznő kedvenc pizzája Forrás: Instagram/blakelively

Rendszeres edzés

Blake Lively imád mozogni, így rendszeresen sportol valamit. Persze az is előfordul, hogy egy-egy szerep kedvéért kifejezetten oda kell figyelnie a sportra. A zátony című filmben végig bikiniben játszik a színésznő, és nemcsak ezért, hanem a kifejezetten megterhelő forgatási napok miatt is nagyon sokat készült erre a szerepre. Természetesen ekkor személyi edzővel dolgozott együtt heti hat napon, és mivel a forgatást tíz hónappal az után kezdték, hogy életet adott első gyermekének, ezúttal a pizzáról is le kellett mondania, hogy a filmvásznon tökéletesen mutasson bikiniben.

Önkontroll

Bármit is fogyaszt a színésznő, egy dologra mindenképpen odafigyel. Mégpedig arra, hogy lassan egyen, és amikor úgy érzi, telítődik, akkor befejezi az étkezést. így soha nem eszi túl magát, ami egyébként kifejezetten jó ötlet, sokan ugyanis a túlságosan gyors étkezések miatt híznak el.

Blake Lively bomba alakjának titka, hogy lassan eszik, és mindig mértékkel Forrás: Vogue

Csokimánia

A színésznő csokiőrültnek vallja magát. Ennek ellenére nem eszik meg bármit az édességek közül. Ahogy ő fogalmaz: "Felejtsük már el a mesterséges, szirupos dolgokat!" Így ha csokiról van szó, ő sem a kakaóbabot messziről sem látott tejcsokit választja, hanem az étcsokira esküszik, és ezt különösen szívesen fogyasztja forró csokiként, fűszerekkel.

7 nyomós érv, hogy miért egyél csokit

A csokoládéról sok tévhit él az emberekben. Sokan a bűnös élvezetek közé sorolják, néhányan viszont szuperegészségesnek tartják. Az igazság ott kezdődik, hogy ez a két tábor két különböző dologról beszél. Ami valóban nem túl egészséges, az a tejcsoki, mert nem sok kakaóbabot tartalmaz, ellentétben a jó minőségű étcsokoládéval, amit napi szinten érdemes fogyasztani. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Így készül az egészséges brassói! Recept!http://www.life.hu/ez-zsir/20170901-keverd-ujra-buday-shitake-brassoi-es-gyumolcs-sorbet.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell, hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket! Ez Zsír!--Fogyás az edzőtermen túl? Könnyebb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170831-tippek-azoknak-akik-utaljak-az-edzotermet-de-fogyni-akarnak.htmlSokan vannak úgy, hogy fittek, energikusak szeretnének lenni lehetőleg normál testalkattal, de utálják az edzőtermet, és egyébként is alig tudják beiktatni a rendszeres mozgást a mindennapjaikba. Ezt a 7 tippet nekik írtuk, hogy belássák, a hétköznapok tele vannak alternatív sportolási lehetőségekkel! Ez Zsír!--Régi idők fogyási trendjei, amiket ideje örökre elfelejtenihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170829-regi-fogyasi-trendek-amiket-ideje-elfelejteni.htmlHeti szinten új fogyási tippek, új szuperételek kerülnek előtérbe. Vannak olyan egykori trendek, ma már tévhitek, amelyeket viszont egyszer és mindenkorra el kell felejteni, ha az egészség, a fittség, a jó alak az elérendő célod. Ez Zsír!OrigoEzeket az ételeket soha nem szabadna a hűtőbe tennihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170815-ezeket-az-eteleket-soha-nem-szabad-hutobe-tenni.htmlBiztosan te is találsz olyan ételt ezen a listán, amit rendszeresen a hűtőben tartasz, pedig nem szabadna. Az általános vélekedéssel ellentétben ugyanis nem minden élelmiszerre igaz, hogy hűtve tovább tárolható. Melyek ezek? Mutatjuk! Ez Zsír!--Tojásos reggeli vegáknak és húsevőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170811-tojas-reggelire-recept-vegaknak-es-husevoknek.htmlA hétköznapokban örül az ember, ha egy gyors szendvicsre van reggelente ideje, hétvégén viszont jó lelassulni és villásreggelit tartani. Ehhez mutatunk most egy receptet! Ez Zsír!--Túlságosan elfoglalt vagy? Próbáld ki az 1 perces edzést!http://www.life.hu/ez-zsir/20170810-ha-tulsagosan-elfoglalt-vagy-probald-ki-az-1-perces-edzest.htmlAlig van időd beiktatni a napi menetrendedbe az edzést? Mégis szeretnél mozogni, fogyni, vagy éppen erősödni és fitt lenni? Próbáld ki a napi egyperces edzést! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.