egészséges életmód testtartás Katus Attila edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmódszakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-étől reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk: bomba formát és izomlázat!

Az első részben testtartásjavító gyakorlatokat mutat be Katus Attila, hogy igazán nőies és magabiztos lehessen a megjelenésed!

Így készül az egészséges brassói! Recept!http://www.life.hu/ez-zsir/20170901-keverd-ujra-buday-shitake-brassoi-es-gyumolcs-sorbet.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell, hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket! Ez Zsír!--Fogyás az edzőtermen túl? Könnyebb, mint gondolnádhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170831-tippek-azoknak-akik-utaljak-az-edzotermet-de-fogyni-akarnak.htmlSokan vannak úgy, hogy fittek, energikusak szeretnének lenni lehetőleg normál testalkattal, de utálják az edzőtermet, és egyébként is alig tudják beiktatni a rendszeres mozgást a mindennapjaikba. Ezt a 7 tippet nekik írtuk, hogy belássák, a hétköznapok tele vannak alternatív sportolási lehetőségekkel! Ez Zsír!--Túl sok volt a strandkaja? Így méregteleníts nyár utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170830-meregtelenites-a-nyar-utan.htmlNem kell drasztikus méregtelenítésbe kezdeni ahhoz, hogy megtisztítsd a szervezetedet a túlzásba vitt nyári gasztrokalandozások után. De ha nem tudtál mértéket tartani, és túl sok volt a strandkaja és a koktél, akkor most érdemes odafigyelned, hogy visszazökkenj az egészségesebb mederbe. Ez Zsír!--Régi idők fogyási trendjei, amiket ideje örökre elfelejtenihttp://www.life.hu/ez-zsir/20170829-regi-fogyasi-trendek-amiket-ideje-elfelejteni.htmlHeti szinten új fogyási tippek, új szuperételek kerülnek előtérbe. Vannak olyan egykori trendek, ma már tévhitek, amelyeket viszont egyszer és mindenkorra el kell felejteni, ha az egészség, a fittség, a jó alak az elérendő célod. Ez Zsír!OrigoEzeket eszi Jennifer Aniston, avagy kiderült bomba formájának titkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170818-jennifer-aniston-igy-taplalkozik-hogy-bombaformaban-legyen.htmlNegyvennyolc éves Jennifer Aniston, de mintha alig öregedett volna a Jóbarátok óta. Közel az ötvenhez is elképesztően fiatalos, a teste tökéletes, és az arca is ragyog. De mégis, mi a titka? Most eláruljuk, milyen ételekkel tartja formában magát. Ez Zsír!--Spenótos frittata: finom és egészséges recepthttp://www.life.hu/ez-zsir/20170814-spenotos-frittata-finom-es-egeszseges-recept.htmlVillásreggelinek elsőszámú, de olyan kiadós és finom, hogy ebédre is elkészíthetitek ezt a csupa zöldséges frittatát. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.