Búcsúzz a napsütéstől egészséges gyümölcsfagyival

Forrás: Thinkstock -
Buday Péter egészséges életmód gyümölcs fagyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell, hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket!

A Keverd újra, Buday! első részében kedvenc szakácsunk bemutatja, hogyan készül az egészséges gyümölcsös fagyi.

Egészséges gyümölcsfagyi Buday Péter receptje alapján Forrás: Thinkstock

Hozzávalók (4 személyre)

  • Sültalma-krémhez:

50 dkg alma

  • „Fagyihoz”:

40 dkg fagyasztott eper
10 dkg sültalma-krém, vagy 6 dkg méz
Fél mokkás kanál őrölt bors
1 db narancs
1 db citrom

Elkészítése:

Az almát félbevágva, kimagozva, sütöm 210 C-fokon, 20 percig előmelegített sütőben. Utána pürésítem. Hűtőben lezárt üvegben, sokáig eláll, és másra is nagyon jól használható. A fagyihoz 40 dkg fagyasztott gyümölcsöt (epret, vagy meggyet, vagy vegyes erdei gyümölcsöt) narancslével, citrommal, és a mézzel össszeturmixolom. Frissen őrölt borssal ízesítem.

Nézd meg a teljes videót!

Kezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmód szakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bombaformát és izomlázat!
Így eddz súlyzókkal - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170905-sulyzos-edzes-katus-attilaval.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmód-szakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bombaformát és izomlázat! Ez Zsír!--Így rendszerezd a konyhádat, ha fogyni szeretnélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170905-igy-rendszerezd-a-hutodet-ha-fogyni-szeretnel.htmlHa komolyan veszed az életmódváltást, akkor itt az ideje egy konyhai nagytakarításnak, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy néz ki a konyhád, ha fogyni szeretnél. Ez Zsír!--Kiderült Blake Lively bomba formájának titka! Ezeket eszi egy naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20170904-blake-lively-az-egeszseges-eletmodrol.htmlSokan úgy akarják elérni a bomba formát, hogy egyszerűen nem esznek. Blake Lively biztosan nem tartozik közéjük. A színésznő ráadásul nemcsak enni, főzni is imád. Annyira, hogy el is végzett Párizsban egy főzőtanfolyamot, és mivel ő Blake Lively, azt is megteheti, hogy híres séfeket hívjon el az otthonába, hogy megmutassák neki a fogásokat. Ez Zsír!OrigoTesttartásjavító gyakorlatok - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170904-testtartasjavito-gyakorlatok-katus-attilatol.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmódszakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-étől reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk: bomba formát és izomlázat! Ez Zsír!OrigoÍgy készül az egészséges brassói! Recept!http://www.life.hu/ez-zsir/20170901-keverd-ujra-buday-shitake-brassoi-es-gyumolcs-sorbet.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell, hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket! Ez Zsír!--Túl sok volt a strandkaja? Így méregteleníts nyár utánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170830-meregtelenites-a-nyar-utan.htmlNem kell drasztikus méregtelenítésbe kezdeni ahhoz, hogy megtisztítsd a szervezetedet a túlzásba vitt nyári gasztrokalandozások után. De ha nem tudtál mértéket tartani, és túl sok volt a strandkaja és a koktél, akkor most érdemes odafigyelned, hogy visszazökkenj az egészségesebb mederbe. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.