Nigella Lawson nagyon lefogyott - Fotó!

Forrás: Northfoto -
fogyás Nigella Lawson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nigella Lawson az egyik legnépszerűbb női tévés szakács, és bizony a sok finomság az ő alakján is nyomott hagyott. Úgy tűnik azonban, hogy a pluszkilók gyorsan leolvadtak róla, ugyanis bombaformába került!

Nigella Lawson nemcsak arról híres, hogy remekül főz, hanem a domborulatairól is. Úgy tűnik azonban, hogy a híres séf megelégeldte az egyre növekvő formáit, és kezelésbe vette a testét! Az 57 éves sztár nagyon lefogyott az elmúlt időben, talán soha életében nem volt még olyan vékony, mint most.

Nigella Lawsonnak már nincsenek ilyen idomai Forrás: Northfoto

A sztár persze igyekezett leszögezni, hogy a fogyása nem éppen azért következett be, mert ez volt a célje. Ő csupán jobban akarta magát érezni a bőrében, ezért kezdett el mozogni egy személyi edzővel, emellett rendszeresen jógázott is. Az biztos, hogy az eredmény nagyon szembetűnő, bár azt nem árulta el, mennyit fogyott pontosan, a képek alapján biztos, hogy több mint 10 kiló ment le a sztárséfről!

A változás megdöbbentő Forrás: NORTHFOTO

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.