Árpa Attila ismét amerikai focizni akar: készül a visszatérésre

Fotó: Polyák Attila - Origo -
amerikaifoci Árpa Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Árpa Attila fejébe vette, hogy 45 évesen ismét igazolt amerikaifoci-játékos lesz. Tisztában van azzal, hogy ez egy veszélyes sport, de ő tudatosan készül a visszatérésre és az a célja, hogy ne neki okozzanak sérüléseket, hanem ő okozzon másoknak nehéz pillanatokat.

Nem akarja, hogy 45 évesen megálljon az élet, Árpa Attila mindenkinek bebizonyítja, hogy a kor tényleg nem számít. Ezért tervezi azt, hogy újra beáll az amerikai focisták közé, és megfélemlíti a fiatalabb játékosokat. Persze azzal tisztában van, hogy ez egy nagyon komoly sport, és akár életveszélyes sérüléseket is lehet szerezni, de ő tudatosan készül a visszatérésre, és bízik abban, hogy neki nem okoznak majd fájdalmakat az ellenfél játékosai.

Árpa Attila újra ringbe száll Fotó: Polyák Attila - Origo

Újra edzeni kezdtem, diétázom, és ha már csinálom, csináljam rendesen,

Blikknekaki nemrég az életéről mesélt

Duci kislány lett Harper Beckham: Fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20170915-harper-beckham-duci-kislany-lett.htmlVictoria nem is tud rosszabbat elképzelni, minthogy a gyönyörű kislányából egy túlsúlyos nő legyen. Pedig a sztáranyuka szerint David minden lehetséges módon elrontja a kislányuk egészségét. Ez Zsír!--Ezeket a hibákat mindenki elköveti, aki először jár edzőterembenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170914-ezeket-a-hibakat-mindenki-elkoveti-aki-eloszor-jar-edzoteremben.htmlEdzőterembe járni jó, csak ezt is okosan kell csinálni. A kezdők sok hibát hajlamosak elkövetni, de te legyél okosabb, és tanulj mások hibájából! Ez Zsír!OrigoComb- és farizom erősítés felsőfokon! Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170914-comb-es-farizom-erosites-katus-attilaval.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmódszakértőjével, Katus Attilával! A LifeTV-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bombaformát és izomlázat! Ez Zsír!ThinkstockBrian Northrup egy évig csak pizzát evett: Fotók! http://www.life.hu/ez-zsir/20170914-egy-evig-csak-pizzat-evett-brian-northrup.htmlElképesztő változáson ment keresztül a srác, aki 1 évig csak pizzát evett. Ez Zsír!OrigoNigella Lawson nagyon lefogyott - Fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170914-nigella-lawson-nagyon-lefogyott.htmlNigella Lawson az egyik legnépszerűbb női tévés szakács, és bizony a sok finomság az ő alakján is nyomott hagyott. Úgy tűnik azonban, hogy a pluszkilók gyorsan leolvadtak róla, ugyanis bombaformába került! Ez Zsír!--Dobd fel az edzést ülőpárnával - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170913-edzes-uloparna-segitsegevel-katus-attilaval.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmód-szakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bomba formát és izomlázat! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.