Indul a gombaszezon! Ezeket a recepteket próbáld ki!

gomba recept Buday Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből. A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól. Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket!

Gombasaláta

Hozzávalók:

  • 30 dkg gomba
  • 1 db lilahagyma
  • 1 db fokhagyma
  • 1 db mángoldlevél
  • bazsalikom
  • bors
Forrás: Videa

Elkészítése:

Az alapanyagokat összevágom, olajjal és balzsamecettel meglocsolom, majd összekeverem.

Gombapástétom

Hozzávalók:

  • 30 dkg gomba
  • 1 db újhagyma
  • 1 db lilahagyma
  • 1 db fokhagyma
  • 1 db mángoldlevél
  • bazsalikom
  • bors
  • olaj
  • szójaszósz
Forrás: Videa

Elkészítése:

A gombát nagy lukú reszelőn lereszelem, egy kis olajon megpirítom. Sózom, borsozom, és nagy hőfokon megpirítom. A hagymát, fokhagymát, lilahagymát, bazsalikomot felszeletelem és hozzáadom. Szójaszószt locsolok rá, végül egy kis citromot is.

Nézd meg a teljes adást itt:

Ezeket a hibákat mindenki elköveti, aki először jár edzőterembenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170914-ezeket-a-hibakat-mindenki-elkoveti-aki-eloszor-jar-edzoteremben.htmlEdzőterembe járni jó, csak ezt is okosan kell csinálni. A kezdők sok hibát hajlamosak elkövetni, de te legyél okosabb, és tanulj mások hibájából! Ez Zsír!OrigoComb- és farizom erősítés felsőfokon! Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170914-comb-es-farizom-erosites-katus-attilaval.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmódszakértőjével, Katus Attilával! A LifeTV-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bombaformát és izomlázat! Ez Zsír!ThinkstockAmit minden sportolónak meg kell tanulni: a helyes nyújtáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20170912-nyujtas-szakszeruen-katus-attilaval.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmód szakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bombaformát és izomlázat! Ez Zsír!ThinkstockFogyási tippek azoktól, akik rengeteg felesleges kilótól szabadultak meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170912-fogyasi-tippek-azoktol-akik-maguk-is-lefogytak.htmlAzoktól, akik átélték már, milyen a fogyás, és pontosan tudják, mit kell tenni érte, sokkal hitelesebben hangoznak a fogyási tippek. Ráadásul könnyebben el is fogadják a hasonszőrűektől ezeket az életmódváltási tanácsokat. Szóval, halljuk őket! Ez Zsír!ThinkstockKiderült Blake Lively bomba formájának titka! Ezeket eszi egy naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20170904-blake-lively-az-egeszseges-eletmodrol.htmlSokan úgy akarják elérni a bomba formát, hogy egyszerűen nem esznek. Blake Lively biztosan nem tartozik közéjük. A színésznő ráadásul nemcsak enni, főzni is imád. Annyira, hogy el is végzett Párizsban egy főzőtanfolyamot, és mivel ő Blake Lively, azt is megteheti, hogy híres séfeket hívjon el az otthonába, hogy megmutassák neki a fogásokat. Ez Zsír!OrigoÍgy rendszerezd a konyhádat, ha fogyni szeretnélhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170905-igy-rendszerezd-a-hutodet-ha-fogyni-szeretnel.htmlHa komolyan veszed az életmódváltást, akkor itt az ideje egy konyhai nagytakarításnak, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy néz ki a konyhád, ha fogyni szeretnél. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.