Carol Middleton Katalin hercegné sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő nagybátyja, Gary Goldsmith családi titkot teregetett ki a Daily Mailnek. Nem biztos, hogy mindenki örül ennek...

A nagybácsi elmesélte a lapnak, hogy Kate és Pippa Middleton édesanyja, Carol mindig nagyon odafigyel arra, hogy mit és mennyit eszik. A 62 éves asszony pedig ezt elvárja a lányaitól is. Előírja nekik a diétát és arra is figyel, hogy mennyit mozognak.

Katalin hercegnő kilóira az édesanyja felel Forrás: AFP/2016 Getty Images/Chris Jackson

Katalinra akkor szállt rá az édesanyja, amikor összejött Vilmos herceggel. Kate az iskolában még egészséges lány benyomását keltette, szép alakja volt, nem volt túl sovány. Amikor azonban a királyi család közelébe kerültek, Carol lefogyasztotta a lányát. Gary Goldsmith szerint az is Middleton-mama szigorának érdeme, hogy a hercegnő a gyerekei születése után pár héttel már ismét a régi ruháit viselte.

Katalin, a partihercegnő - a fotók az iskolai évek alatt készültek Forrás: Northfoto

Nem akarta egy nő, hogy kövér dadája legyen a kislányánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170916-nem-akarta-egy-no-hogy-kover-dadaja-legyen-a-kislanyanak.htmlSoha ennyire nem volt központi kérdés az emberek testalkata, mint napjainkban. Ha akarunk, ha nem, a testszégyenítés különböző formáiba futhatunk bele, amely leginkább az elhízottakat érinti, másrészt pedig egyre gyakrabban olvashatunk arról is, hogy fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk... Egy, a napokban megjelenő írás azonban - sokak szerint - túl messzire ment... Ez Zsír!--Indul a gombaszezon! Ezeket a recepteket próbáld ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20170915-gombas-receptek-buday-petertol.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből. A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól. Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket! Ez Zsír!ThinkstockÁrpa Attila ismét amerikai focizni akar: készül a visszatérésre http://www.life.hu/ez-zsir/20170915-arpa-attila-ismet-amerikai-focizni-akar.htmlÁrpa Attila fejébe vette, hogy 45 évesen ismét igazolt amerikaifoci-játékos lesz. Tisztában van azzal, hogy ez egy veszélyes sport, de ő tudatosan készül a visszatérésre és az a célja, hogy ne neki okozzanak sérüléseket, hanem ő okozzon másoknak nehéz pillanatokat. Ez Zsír!--Duci kislány lett Harper Beckham: Fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20170915-harper-beckham-duci-kislany-lett.htmlVictoria nem is tud rosszabbat elképzelni, minthogy a gyönyörű kislányából egy túlsúlyos nő legyen. Pedig a sztáranyuka szerint David minden lehetséges módon elrontja a kislányuk egészségét. Ez Zsír!--Ezeket a hibákat mindenki elköveti, aki először jár edzőterembenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170914-ezeket-a-hibakat-mindenki-elkoveti-aki-eloszor-jar-edzoteremben.htmlEdzőterembe járni jó, csak ezt is okosan kell csinálni. A kezdők sok hibát hajlamosak elkövetni, de te legyél okosabb, és tanulj mások hibájából! Ez Zsír!OrigoComb- és farizom erősítés felsőfokon! Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170914-comb-es-farizom-erosites-katus-attilaval.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmódszakértőjével, Katus Attilával! A LifeTV-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bombaformát és izomlázat! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.