Bódi Sylvi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi közösségi oldalán folyamatosan kommunikál rajongóival. Sokszor olyan dolgokat is megoszt, amik talán már túlmennek az intimitás határán is. Ezúttal kétségbeeséséről számolt be.

Az egykori playmate nagyon büszke természetes idomaira, aminek folyamatosan hangot is ad. Ezúttal azonban

teljesen kiakadt a sztár,

ugyanis régi ruháit próbálgatva jött a felismerés: semmi sem jön rá.

Nosztalgiával kutatta fel régi fotóit, majd megállapította, hogy bizony a sok sportnak köszönhetően teljesen átformálódott a teste, így régi szoknyái csak az egyik combjáig mennek fel rá.

Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek...?! A huszas éveim elején hordott kosztümjeim nem jönnek rám! A zakók még csak-csak, de begombolni csak párat tudok. Na de a szoknyák és nadrágok?!!! Hihetetlen, hogy mennyit változik az alakunk az életünk során... Az idö elörehaladtával és bizonyos sportok üzésével nagyon megváltozik az emberi test. Nöké, férfiaké egyaránt. Ne értsetek félre, én jól érzem magam a börömben, elfogadom és szeretem a mostani testemet. Na de hogy anno ezek hogy voltak jók rám?! Nádszál vékony kis nö lehettem... 60-62-es derékböséggel! (A mostanit hagyjuk. ) Igazából nem is hittem el, hogy ilyen karcsú volt a derekam, amíg meg nem találtam ezt a 2000-ben készült motoros képemet... (Na és akkor még nem ismertek olyat, hogy photoshop! ☝ ) Szoknyák amelyek anno jók voltak rám, most kb. kisebb túlzással a combomra jók...! Láttam már ezt-azt életem során, de azért ezen most rendesen ledöbbentem. Nektek is így változik az alakotok? Bízom benne, hogy nem csak én vagyok ilyek csodabogár... Egyébként ez is csak azt példázza, hogy nem szabad foglalkozni centikkel és kilókkal!!! Mert nem ez számít. Eszetekbe ne jusson koplalni, hogy megfeleljetek a büvös 90-60-90-es modell méretnek! Az összkép számít, és az, hogy egészséges és boldog légy! És mint látjátok 60-on túl is van élet! Én akkor ezennel elköszönnék ezektöl a szép kis kosztümjeimtöl és piacra dobnám öket, mert szép és klasszikus darabok, viszont azt biztosan tudom, hogy nekem 60-as derekam újra már nem lesz. A ruháim a facebookos gardróbvásár oldalamon várják új gazdáikat. ☺️ Link a profilomban. https://www.facebook.com/groups/256650001418565/?ref=bookmarks #Gardróbvásár #SylviBodi #KinöttemÖket #EzVan #NemVagyokKétségbeEsve #AzértMondjukMeglepödtem #HasználtRuha #KinekVan60asDereka #NekemBiztosNem

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.