Kíváncsi vagy Taylor Swift étrendjére? Megmutatjuk!

Forrás: Food Body -
Taylor Swift étrend egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármit csinál a 27 éves énekesnő, azt világszerte imádják. Legújabb videoklipje is rekordokat döntögetett. Ezúttal viszont nem zenei karrierjéről vagy hírhedt szerelmi életéről fogunk írni, hanem arról, hogyan tartja karban magát, mit szeret enni és hogyan bűnözik Taylor Swift. 

Reggelizz úgy, mint egy király

Miközben legtöbbünk a lehető legegyszerűbben elkészíthető reggelire törekszik, Taylor sok időt fektet a reggeli elkészítésébe. Kedvence a hajdinapalacsinta sonkával, parmezánnal és tükörtojással. Mellé friss narancslevet fogyaszt. Ha erre éppen nincs ideje, akkor egy tál zabkását eszik. Lehetőleg gyümölcsökkel felturbózva.

Taylor Swift hajdinapalacsintát vagy zabkását fogyaszt reggelire Forrás: Thinkstock

Hétfőtől péntekig egészségesen

Az énekesnő 20 éves korában váltott életmódot. Addig ő is egy átlagos tinédzser étrendjén élt, utána viszont odafigyelt az étkezésére. Rengeteg salátát fogyasztott, egészséges kenyérből készült csirkés szendvicset és hozzá vizet, vagy citromos, esetleg levendulás limonádét fogyasztott. Természetesen cukor nélkül. Hétvégén viszont megengedi magának a bűnözést.

Megengedem magamnak, hogy hétvégén olyat is megegyek, amire a józan ész nemet mondana

Az énekesnő hétvégén megengedi magának a bűnözést Forrás: taylorswift.com

Kávérajongó

Taylor Swift imádja a kávét, a különleges ízesítésű italokat pedig annál is jobban. Így édességek helyett egy kiadós kávét fogyaszt: nyáron vaníliafagyisat, a hűvösebb időben sütőtökös lattét.

Inspiráció

Az énekesnő nem rest inspirációt gyűjteni. Szereti bújni a recepteket, különesen In Garten recepteskönyveit. A kedvenc vacsoráját is tőle tanulta, ami a mustárral fűszerezett grillezet hal. A 25 perc alatt elkészíthető étel Taylor szerint a legideálisabb vacsora a hétköznapokra.

Taylor Swift imád főzőcskézni Forrás: Food Body

Barátja a konyha

Ahogy az eddigiekből is kiderült, Taylor Swift nem fél a konyhai munkától. Élvezi a sütés-főzést, legyen szó egészséges ételekről vagy éppen tortákról. Kár, hogy augusztusban mindent letörölt az Instagram-oldaláról, ugyanis sok ételfotó is fent volt, amit imádtak is a rajongói.

Indul a gombaszezon! Ezeket a recepteket próbáld ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20170915-gombas-receptek-buday-petertol.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből. A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól. Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket! Ez Zsír!ThinkstockEzeket a hibákat mindenki elköveti, aki először jár edzőterembenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170914-ezeket-a-hibakat-mindenki-elkoveti-aki-eloszor-jar-edzoteremben.htmlEdzőterembe járni jó, csak ezt is okosan kell csinálni. A kezdők sok hibát hajlamosak elkövetni, de te legyél okosabb, és tanulj mások hibájából! Ez Zsír!OrigoFogyási tippek azoktól, akik rengeteg felesleges kilótól szabadultak meghttp://www.life.hu/ez-zsir/20170912-fogyasi-tippek-azoktol-akik-maguk-is-lefogytak.htmlAzoktól, akik átélték már, milyen a fogyás, és pontosan tudják, mit kell tenni érte, sokkal hitelesebben hangoznak a fogyási tippek. Ráadásul könnyebben el is fogadják a hasonszőrűektől ezeket az életmódváltási tanácsokat. Szóval, halljuk őket! Ez Zsír!ThinkstockKiderült Blake Lively bomba formájának titka! Ezeket eszi egy naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20170904-blake-lively-az-egeszseges-eletmodrol.htmlSokan úgy akarják elérni a bomba formát, hogy egyszerűen nem esznek. Blake Lively biztosan nem tartozik közéjük. A színésznő ráadásul nemcsak enni, főzni is imád. Annyira, hogy el is végzett Párizsban egy főzőtanfolyamot, és mivel ő Blake Lively, azt is megteheti, hogy híres séfeket hívjon el az otthonába, hogy megmutassák neki a fogásokat. Ez Zsír!OrigoFurcsa celebdiétákhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170814-furcsa-celebdietak.htmlA hollywoodi hírességek sokat vállalnak azért, hogy mindig jó formában legyenek, vagy éppen egy szerep kedvéért alakítsanak a testükön. Olykor-olykor hajmeresztő diétákra is vállalkoznak, amik pedig nem a legjobb alternatívák a testünk számára. Nézzünk néhány furcsaságot! Ez Zsír!OrigoLesd el Elle Macpherson étrendjét! Ettől ilyen dögös az 53 éves modellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170815-elle-macpherson-53-eves-modell-etrendje.htmlNem véletlen, hogy Elle Macpherson beceneve "A Test", hiszen tényleg ő a legcsodásabb testű nő, akiről egyszerűen nem lehet elhinni, hogy már 53 éves. Érdemes ellesni, milyen étrendet követ a modell. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.