Hevesi Kriszta az anorexia után hormonoktól hízott 20 kilót

Forrás: FEM3 -
Hevesi Kriszta hízás anorexia hormonok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem panaszkodhat az alakjára Hevesi Kriszta szexuálpszicholgus, Hevesi Tamás zenész felelsége, de kamasz balett-táncosként nem volt ilyen magabiztos. Csontosoványra fogyott, majd az orvosok hormonokkal hizlalták: depressziós lett. 

Hevesi Kriszta nyíltan és őszintén beszélt életének minden problémájáról, így betegségeit vagy depresszióját sem hallgatta el. Várkonyi Andrea műsorában ismét egy olyan dolgot árult el magáról, amiről eddig nem tudhattunk: kamaszként anorexiás volt, és hormonokkal hizlalták fel az orvosok. Ezután következett a mély depresszió.

Hevesi Kriszta anorexiája után 20 kilót hízott a hormonoktól Forrás: FEM3

telenyomtak hormonnal. Elérték azt, hogy majdnem 20 kilót híztam"

„Az egyik lány beszólt, hogy te már csak egyre hízol. Már akkora a feneked, mint egy összkomfortos konyhabútor. Akkor volt az a nyaram, ami teljes mélypont és depresszió volt. Azt sem tudtam, mibe takargassam magam"

Kíváncsi vagy Taylor Swift étrendjére? Megmutatjuk!http://www.life.hu/ez-zsir/20170919-taylor-swift-etrendje.htmlBármit csinál a 27 éves énekesnő, azt világszerte imádják. Legújabb videoklipje is rekordokat döntögetett. Ezúttal viszont nem zenei karrierjéről vagy hírhedt szerelmi életéről fogunk írni, hanem arról, hogyan tartja karban magát, mit szeret enni és hogyan bűnözik Taylor Swift. Ez Zsír!OrigoVilágsiker az új magyar édesítőszer, az almacukor http://www.life.hu/ez-zsir/20170918-az-almacukor-az-uj-magyar-termeszetes-edesitoszer.htmlKözel egy évtizedes kutatómunka után sikerült elkészíteni az almából kivont édesítőt, az almacukrot, amely természetes alapanyagból készült, alacsony a glikémiás indexe, nem utolsósorban pedig kellemes ízélményt nyújt. Ez Zsír!--Variációk guggolásrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170918-guggolas-gyakorlatok-katus-attilatol.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmódszakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bomba formát és izomlázat! Ez Zsír!--Guggolással a bomba alakért - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170915-guggolo-gyakorlatok-katus-attilatol.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmód-szakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bombaformát és izomlázat! Ez Zsír!ThinkstockHorváth Éva elárulta a tökéletes alak titkát: Fotó! http://www.life.hu/ez-zsir/20170918-ennek-koszonheto-horvath-eva-tokeletes-alakja.htmlHorváth Éva simán letagadhatna néhány évet. Sőt, azt is, hogy néhány hónapja hozta világra a kisbabáját: Fotó! Ez Zsír!OrigoAz édesanyja miatt lett ilyen sovány Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170917-katalin-hercegno-sovany-carol-middleton-miatt.htmlKatalin hercegnő nagybátyja, Gary Goldsmith családi titkot teregetett ki a Daily Mailnek. Nem biztos, hogy mindenki örül ennek... Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.