12 kilót fogyott a sztárban sztár énekese, Horváth Tamás

Forrás: Horváth Tamás -
TV2 Sztárban sztár fogyókúra Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Tamás 12 kilótól szabadult meg a Sztárban sztár miatt. Már évek óta szeretett volna lefogyni, de túlságosan szeretett enni.

"Nem voltam elhízva, de éreztem, hogy lehetne kevesebb. Imádok enni! Gyakran éjszakánként, koncert után a benzinkúton ettem. De képes voltam hajnalban benyomni egy dupla hamburgert, ami mellé vörösbort ittam. Szerettem magam 85 kilósan is. A rajongók is, és a feleségem főleg. Néha kicsit azért rosszul éreztem magam a bőrömben, de nem tettem semmit. Szerencse, hogy jött a felkérés: szerepeljek a Sztárban sztárban. Akkor arra gondoltam, nem lehetek 85 kilós Michael Jackson, ha esetleg őt kell alakítanom. Sikerült magam rendbe tenni lelkileg, amivel felkészültem a diétára" - mesélte a Borsnak Tamás, aki azt is elárulta, hogy hogyan sikerült megszabadulnia a fölösleges kilóktól.

Horváth Tamás Forrás: Horváth Tamás

"Tizenhárom évig imádtam a kólát, azt is letettem hetedik hete. Az első időszakban feszült voltam, sokat fájt a fejem, de az ötödik napon átfordult. Hozzászoktam a párolt húshoz, zöldséghez. Ma már nem kívánom meg a kólát, ahogy a tésztákat sem. A tizenkét kiló öt hét alatt ment le. Ez egy életmódváltás, ezért nincs jojóeffektus. Magamnak készítem az ételt, alig járok étterembe. Kevés időm van, de egy csirkemellet basmati rizzsel percek alatt összedobok. A legjobb, hogy együtt főzünk a feleségemmel. Nélküle nem tudtam volna végigcsinálni. Neki bomba alakja volt, de így is hét kilót fogyott. Megváltozott a gondolkodásom és az étvágyam is. Csak jó minőségű dolgokat viszek be a szervezetemben. Jobban érzem magam a bőrömben, négy-öt óra alvás is elég. Minden ruhámat el kellett ajándékozni, új a ruhatáram" - mondta a Sztárban sztár énekese, aki múlt héten Lady Gagát alakította.







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.