Sasha Pieterse, a Pretty Little Liars sztárja elképesztően meghízott: fotó

Forrás: Getty Images -
hízás Sasha Pieterse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hormonális problémája miatt rengeteget hízott a Pretty Little Liars legfiatalabb szereplője. Sasha Pieterse a közösségi oldalán adott magyarázatot, miért is nyom 30 kilóval többet.

A bájos színésznő évekkel ezelőtt elolvasztotta pillantásával a rajongóit. Most viszont teljesen magába fordult, ugyanis az elmúlt 2 évben 30 kilót szedett fel.

Rengeteg kritika érte és a rajongói sem kímélték

kommentjeikkel, ezért úgy döntött egy posztban tárja fel belső szenvedését: „Nyilván észrevettétek, hogy a testem milyen átalakuláson esett át az évek alatt. Szeretnék rá magyarázatot adni. Hormonális változáson megyek keresztül, ami hatással volt a külsőmre. Ezt leszámítva egészséges vagyok, és minél előbb szeretném visszanyerni eredeti formámat"- nyilatkozta 19 évesen a színésznő.

Getting ready for Monday! #ballroomnight don't forget to vote #teamAteam #viennesewaltz #dwts

Sasha Pieterse (@sashapieterse27) által megosztott bejegyzés,

Azóta eltelt két év, és még mindig az extra kilóval bajlódik. A színésznő teljesen maga alatt van. Betegsége szerencsére nem vetett véget karrierjének, ugyanis felkérést kapott a Dancing with the Stars tévés produkciójába, ahol a sok gyakorlás és mozgás miatt máris 7 kilótól szabadult meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.