Sophie Turner ösztönöz: fogadd el te is a narancsbőrödet: kép

narancsbőr plus size modell Sophie Turner
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Sophie Turner plus size modell egy igazán megosztó, retusálatlan képpel próbálja felhívni az önmgaunk elfogadására a figyelmet, ám állítások szerint ő sem volt boldog fotója láttán...

A plus size modellek nyilván saját maguk malmára hajtják a vizet posztjaikkal és képeikkel, és valószínűleg úgy gondolják, a felesleggel küzdő hölgyek lelkét ápolják. A brit modell Sophie Turner is posztolt magáról egy retusálatlan képet, hogy ezzel növelje a nők önbizalmát. „Egy fotózáson vettem részt tegnap, de amikor megláttam a végeredményt nagyon dühös lettem. Aztán feltettem magamnak a kérdés, miért is? Természetes, hogy a nőknek van narancsbőrük, és ezt most már el kéne fogadni és nem kéne csúnyának látnunk. Mi mindannyian tökéletesen sima bőrt akarunk, de ideje elfogadnunk a valóságot"- írta képe alá.

Sophie Turner 12 éves kora óta cellulitos, ezért úgy gondolja, ha valami már olyan régóta a testének a része, mint a nem túl feszes bőr, akkor inkább ideje elfogadnunk. Valóban az önszeretet a legfontosabb dolog, hiszen ez az út vezet az egészséges önbizalom kifejlődéséhez, és a mentális egészséghez.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában?



16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!
Videó:
http://videa.hu/videok/life/emberek-vlogok/bardosi-ildi-es-maja-az-ez-zsi-sanyi-x0KSFQJ7IwPg9B9B

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.