Közel 100 kilótól vált meg Jacqueline Adan: fotók

kövér fogyás Jacqueline Adan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jacqueline Adan blogot és Instagramot is vezet az életéről, ami akkor kezdődött el igazán, mikor szembenézett a borzasztó túlsúlyával. 

Jacqueline állítja, egész életében túlsúlyos volt, már kisgyermek korában is kövérebb volt a kelleténél. És mivel ebben nőtt fel, így sokáig meg sem fordult a fejében, hogy ezen változtatni kéne.

Így teltek az évek egészen 2012-ig,amikor is Jacqueline realizálta, hogy

a súlya meghaladta a 220 kilogrammot is.

A szőke nő ezen a ponton elhatározta: megreformálja az életét.

Életmódot váltott, és sajátos étrend szerint kezdett el táplálkozni. Mindennapi edzést iktatott be a napjaiba, és a szerettei támogatásával képes ezt azóta is tartani.

Hi! My name is Jacqueline! When I was at my heaviest I was over 500 pounds. It was hard to do anything and I definitely was not living the life I wanted. I was unhappy, felt stuck and did not love myself. Finally I decided enough was enough and I took control back of my life. As of today I have lost over 300 pounds. I am also in the process of having excess skin removal surgery. My journey was far from easy. It was filled with many ups and downs. It took hard work, sacrifice and never giving up, even if it was challenging. It took blood, lots of sweat and many tears. But I would not have changed a thing. It taught me to fight. It taught me to never give up. And most importantly it taught me to believe in myself! My journey is still far from over, and I still have a long way to go but I can honestly say I am doing so much better! Along my journey I did not only lose a lot of weight, but I gained my life back! There is no stopping me now! It's never too late to fly! . . . . #jacquelineadan #jacquelinesjourney #effyourbeautystandards #selflove #lovemybody #lovemyshape #weightloss #weightlossjourney #weightlosstransformation #weightlossmotivation #beforeandafter #beforeandafterweightloss #extremeweightloss #wlstories #onaquest #bodybuilding #bodytransformation #bodybuildingcom #poparmy #transformation #transformationfitnation #trainlikeabeastlooklikeabeauty #transformationtuesday #tuesdaytransformation #fit #fitspo #igweightloss #fattofit #naturalweightloss #fitfam

Jacqueline⬇️300lbDiet&Exercise (@jacquelineadan44) által megosztott bejegyzés,

Jacqueline azóta már több, mint 130 kilót fogyott, de még további 20-30 kilót szeretne ledobni. Fontos, hogy semmilyen gyomorszűkítő eljáráson nem esett át, minden egyes kiló kizárólag az ő sikere - írja a blogján.

A fantasztikus fogyást azonban a bőre nem tudta követni, ezért kénytelen volt kés alá feküdni több alkalommal is, hogy megszabadítsák a feleslegtől.

Így készül a hamis vadas: recept!http://www.life.hu/ez-zsir/20170928-fott-marha-hamis-vadas-martassal-petrezselyemgyoker-felfujttal-recept.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket! Ez Zsír!OrigoMegmutatta formás lábait Liptai Claudiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170930-megmutatta-formas-labait-liptai-claudia-egy-podiumbeszelgetesen.htmlAzt már a Sztárban sztár nézői is láthatták, hogy Liptai Claudia szuperjó formában tért vissza a képernyőre. A műsorvezetőnek egyébként korábbi pluszkilói is jól álltak, de most látszik rajta, hogy nagyon odafigyel a kondíciójára. Ez Zsír!--Sasha Pieterse, a Pretty Little Liars sztárja elképesztően meghízott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170929-30-kg-ot-hizott-sasha-pieterse-a-pretty-little-liars-sztarja.htmlHormonális problémája miatt rengeteget hízott a Pretty Little Liars legfiatalabb szereplője. Sasha Pieterse a közösségi oldalán adott magyarázatot, miért is nyom 30 kilóval többet. Ez Zsír!--Caramel felesége, Szilágyi Szilvi a levegőben akrobatikázott: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170929-caramel-felesege-szilagyi-szilvi-a-levegoben-akrobatikazott-foto.htmlCaramel felesége, Szilágyi Szilvi a levegőben mutatta meg, mit tud: egy hatalmas karikán egyensúlyozott. Ez Zsír!OrigoÍgy étkezik a csodálatos Kate Hudsonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170926-igy-eszik-egeszsegesen-kate-hudson.htmlA 38 éves színésznő tavaly adta ki egészséges életmódról írt a könyvét Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body címmel. Az ép testben, ép lélek mottóra épült könyvben rengeteg tanáccsal szolgál Kate Hudson, és maga is e szerint él. Nemcsak sportol és meditál, de egészségesen is étkezik. Mutatjuk is, miket eszik a bájos színésznő. Ez Zsír!--67 kilótól szabadult meg a durván túlsúlyos lány: fotó http://www.life.hu/ez-zsir/20170927-kozel-70-kilot-fogyott-egy-tulsulyos-fiatal-no.htmlChristine Carter élete gyökeresen megváltozott, miután szakított a párjával. Soha nem volt még ilyen boldog. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.