Rubint Rékának köszönhet mindent Demcsák Zsuzsa: a Facebookon vallott

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa Rubint Réka futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja írtunk arról, hogy Demcsák Zsuzsa új életet kezdett, az egészséges életmódra tette le voksát. Nos, az is kiderül, hogy kinek közsönhető a hatalmas változás.

Nincs két hete, hogy a műsorvezető bejelentette távozását az ATV-től. Elmondása szerit túlvállalta magát, kialvatlansággal küzd, és szeretné átértékelni az életét. Zsuzsa első lépésként életmódváltásba kezdett, rendszeresen mozog. Hogy erre rászánta magát, az Rubint Rékának köszönhető.

Demcsák Zsuzsaúj életet kezdett: rendszeresen sportol Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

"Drága, Rékám! Soha nem értettem, éreztem át olvasva a posztjaidat, hogy milyen felszabadító érzés is a futás. Unalmasnak tartottam, mert én mindig labdajátékokat űztem, azt is csapatban, nem pedig egyedül (...). Aztán egyszer csak elindultam futni. Az első alkalommal talán 500 méterig bírtam. Ma már megállás nélkül lefutom a 6 kilométert, és csak két hete kezdtem. Amikor pedig elérem az aznapi kitűzött célom, akkor olyan boldogság tölt el, ami semmihez nem hasonlítható!" - írta a Facebookon Demcsák.

Rubint Réka természetesen nagyon boldog, hogy Zsuzsa meglelte az örömét a futásban, ő is egy kritikus élethelyzetben találta meg ebben a sportolási formában a nyugalmat: akkor, amikor Norbi kórházba került - írja a Blikk.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.