Anyaszült meztelenül pózolt a a modell kismama, Sarah Stage

meztelen Sarah Stage kismama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarah Stage modellt sokan irigylik, sokan pedig bíráják azért, ahogy 9 hónapos terhesen kinéz...

A 33 éves modell terhessége legvégén vállalta, hogy anyaszült meztelenül áll a kamerák elé, a végeredményt pedig meg is osztotta követőivel.

Egyesek szerint elképesztően szép a kismama, mások pedig nem akarják elhinni, hogy a 9. hónapban van.

Ezen a képen 8 hónapos volt.... döbbenetes!

Egy hónap alatt 24 kilót hízott Emiliohttp://www.life.hu/ez-zsir/20171008-24-kilot-hizott-emilio.htmlEmilio egy hónap alatt brutálisan sokat hízott, ez volt az oka....Ez Zsír!--Melissa McCarthy 50 kilót adott le: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171008-melissa-mccarthy-50-kilot-adott-le-foto.htmlA Szivek Szállodájával vált ismertté Melissa McCarthy, aki az első duci sztárok között volt Hollywoodban. A túlsúlyából azóta azonban bőven leadott, 50 kilót sikerült lefaragnia magáról.Ez Zsír!OrigoRecept: tarjaszeletek egészséges körettelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171004-tarjaszeletek-egeszseges-korettel-buday-petertol.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem feltétlenül íztelen egyben! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!--7 kilót fogyott Zimány Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20171007-7-kilot-fogyott-zimany-linda-sporttal-taplalkozassal.htmlGyakran edz és diétázik mutatós külseje megőrzése érdekében Zimány Linda. Az utóbbi időben azonban még jobban belehúzott, amit mi sem tanúsít jobban, mint szexi kockahasa. Ez Zsír!OrigoAmanda Bynes egykori tinisztár nagyon meghízott: fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20171004-amanda-bynes-egykori-tinisztar-nagyon-meghizott.htmlAmanda Bynes tinikorában ünnepelt színésznő volt, azóta viszont eléggé elhanyagolta őt Hollywood, ő pedig magát. Hihetetlenül meghízott. Ez Zsír!--A test és a lélek balzsama: így teázz ősszelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170927-igy-teazz-osszel.htmlAz őszi és a téli időszak az otthoni bekuckózások, gyertyagyújtások, lélekmelengető teázások ideje. Mindennek pedig nagyobb jelentősége van, mint gondolnánk. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.