Egészséges recept: csirkepaprikás túrós csuszával

Forrás: Keverd újra, Buday! -
csirke recept Buday Péter túró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól!

Hozzávalók:

  • 6 db csirkecomb csont nélkül
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 2 db paradicsom kb.15 dkg
  • 2 db tv paprika
  • 1 cs újhagyma
  • 1 teás kanál pirospaprika
  • 5 dkg füstölt szalonna
  • 1 db jégsaláta
  • 3 dl tejföl vagy sűrű joghurt
  • 15 dkg tehéntúró
Szénhidrát csökkentett csirkepaprikás túrós csuszával Forrás: Keverd újra, Buday!

Elkészítése:

A kicsontozott csirkecombot nagyobb kockákra vágom, az apróra vágott vöröshagymát megpirítom. A hagymára mehet a hús, majd az apróra vágott paradicsomot, tv paprikát és újhagymát is hozzáadom. Megsózom, megpárolom, majd pirítom. Fedő alatt kiadja a saját levét. Megszórom pirospaprikával, és tovább párolom, vizet nem öntök hozzá. A kevéske füstölt szalonnát kipirítom egy edényben. Hozzákeverem a tejfelhez. Ebbe a tejfelbe keverem bele a nagy kockatészta formájúra vágott jégsalátát: túrós tészta ízű salátát kapok.

Nézd meg a teljes adást!

Recept: tarjaszeletek egészséges körettelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171004-tarjaszeletek-egeszseges-korettel-buday-petertol.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem feltétlenül íztelen egyben! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!--Fehérjeporokat teszteltünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170928-feherjeporokat-izolatumokat-koncentratumokat-teszteltunk.htmlAki éppen csak most csöppen bele a rendszeres sportolás, az edzőtermek és a táplálékkiegészítők világába, nagyon is elveszve érezheti magát. Mi ezúttal a fehérjeporok labirintusában próbáltunk eligazodni, és lelkesedésünkben le is teszteltük a vezető táplálékkiegészítő márkák kilenc termékét, természetesen a kedvenc ízünkből: a csokiból. A cikkben feltüntetett termékek tápérték adatai a hivatalos márka weboldalakról származnak. Ez Zsír!--Így váltott életmódot Oprah Winfreyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171004-igy-kovetheted-oprah-winfrey-etrendjet.htmlHa valakinek, akkor Oprah-nak el lehet hinni, amit az egészséges életmódról mond. Néhány évtizeddel ezelőtt 30 kilótól szabadult meg, de nagyon durva, egészségtelen diétával, ami szervezetét is jó időre kiütötte. Ő is végigment a gyors fogyásért mindent bevállalók útján, majd felismerte, hogy az életmódváltás az egyetlen jó út, és ma már azért küzd, hogy ezt mások is felismerjék. Ez Zsír!OrigoSimon Szimonetta zsírgyilkos Boost Training óráján jártunkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171002-simon-szimonetta-zsirgyilkos-boost-training-orajan-jartunk.htmlA Life.hu és a BioTechUSA jóvoltából három szerencsés jelentkező részt vehetett Simon Szimonetta saját fejlesztésű, zsírégetésről és alakformálásról híres Boost Training óráján, ahol elképesztő hangulat uralkodott. Nézd meg videónkat! Ez Zsír!--Így étkezik a csodálatos Kate Hudsonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170926-igy-eszik-egeszsegesen-kate-hudson.htmlA 38 éves színésznő tavaly adta ki egészséges életmódról írt a könyvét Pretty Happy: Healthy Ways to Love Your Body címmel. Az ép testben, ép lélek mottóra épült könyvben rengeteg tanáccsal szolgál Kate Hudson, és maga is e szerint él. Nemcsak sportol és meditál, de egészségesen is étkezik. Mutatjuk is, miket eszik a bájos színésznő. Ez Zsír!--Guggolással a bomba alakért - Videó!http://www.life.hu/ez-zsir/20170915-guggolo-gyakorlatok-katus-attilatol.htmlKezdd az őszi szezont edzéssel, tornázz minden reggel Magyarország vezető életmód-szakértőjével, Katus Attilával! A LifeTv-ben szeptember 4-től reggel 7-kor, 8-kor és 10-kor nincs kifogás, ledolgozzuk a nyáron felszedett felesleget. Két dolgot garantálunk, bombaformát és izomlázat! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.