Király Linda nagyon lefogyott: fotó!

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fogyás Király Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda régóta küzd a súlyával, de mér egy ideje elfogadta, hogy nem lesz csontsovány. Lehet, hogy éppen ez kellett ahhoz, hogy beinduljon a fogyás: új fotóján nagyon csinos az énekesnő!

Király Linda nagyon sokáig küzdött a súlyával, folyamatosan diétázott, de hiába ért el eredményt, nem tudta tartani. Később kiderült, hogy egy betegség nehezíti meg az életét, ez az, ami a súlyproblémáját okozza. A pajzsmirigybetegségére évekig keresett megfelelő gyógymódot, remélte, hogy így majd a súlyfeleslegétől is megszabadulhat, de nem így lett.

Király Linda nagyon csinos lett Fotó: Szabó Gábor - Origo

Ez az időszak testileg és lelkileg is megviselte az énekesnőt, de a szerelem megváltoztatta az életét. A párja ugyanis úgy fogadja el őt, ahogy van, ettől pedig Linda is kivirágzott. Linda pedig úgy döntött, ő sem foglalkozik már ezzel többé. Lehet, hogy éppen ez segített az énekesnőnek, ugyanis friss képéből úgy tűnik, sikerült leadnia néhány kilót! Linda nagyon csinos lett.

Lefogyott Sarka Kata: 8 kilótól szabadult meg: fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20171011-sarka-kata-8-kilot-fogyott.htmlSarka Kata kicsit elengedte magát, így gyorsan fel is szaladt rá 8 kiló, de aggódni nem kell. A csinos anyuka leadta, mielőtt észrevehettük volna, hogy hízott. Ez Zsír!OrigoA péksüteményektől a csúfolódáson át az edzőteremig: így váltott életmódot Renátahttp://www.life.hu/ez-zsir/20171010-interju-eletmodvaltasrol-burany-renataval.htmlA 22 éves Búrány Renáta 2014-ben határozta el magát az életmódváltás mellett. Mozogni mindig is szeretett, de a rengeteg szénhidrátból, többek között péksüteményekből álló étrendje miatt egyre nagyobb méretű ruhákat kellett vásárolnia. 70 kilósan, az allergiás reakcióktól és a csúfolódásoktól szenvedve végül meghozta a nagy döntést. Ez Zsír!OrigoJanet Jackson már nagyon rég nem volt ilyen szexi: fotók http://www.life.hu/ez-zsir/20171010-janet-jackson-kirobbano-formaba-kerult.htmlJanet Jackson friss fotóitól leesett az állunk: az énekesnő kirobbanó formában van. Ez Zsír!--Horváth Éva 5 hónappal a szülés után bikiniben mutatta meg alakját: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171010-horvath-eva-5-honappal-a-szules-utan-bikiniben-mutatta-meg-alakjat.htmlHorváth Éván egyáltalán nem látszik, hogy 5 hónappal ezelőtt életet adott kisfiának: olyan csinos, mint a terhesség előtt! Ez Zsír!OrigoAnyaszült meztelenül pózolt a a modell kismama, Sarah Stagehttp://www.life.hu/ez-zsir/20171008-meztelenul-pozolt-a-a-modell-kismama-sarah-stage.htmlSarah Stage modellt sokan irigylik, sokan pedig bíráják azért, ahogy 9 hónapos terhesen kinéz... Ez Zsír!OrigoEgy hónap alatt 24 kilót hízott Emiliohttp://www.life.hu/ez-zsir/20171008-24-kilot-hizott-emilio.htmlEmilio egy hónap alatt brutálisan sokat hízott, ez volt az oka.... Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.