Gáspár Bea megmutatta, hogyan edz: fotó

fotó Gáspár Bea edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea betegsége miatt hízott meg, de elhatározta, hogy kezébe veszi a dolgokat: elkezdett edzeni, és bizony olvadnak le róla a kilók!

Gáspár Bea anyagcsere-problémái miatt hízott meg, és nagyon rosszul érezte magát a bőrében. Sokat bántották is ezért, úgy érezte, férje is sajnálja, hogy már nem olyan dekoratív. Megcsappant az önbizalma, ezért sokáig nem is mert a nyilvánosság elé állni. Úgy döntött viszont, hogy bujdokolás helyett a kezébe veszi a dolgokat.

Elhatározta, hogy újra vékony lesz, és ezért mindent meg is tesz! Gáspár Bea becsületesen és rendületlenül edz azért, hogy visszanyerje régi formáját, és ezzel együtt az önbizalmát is! Instagram-oldalán megmutatta, hol tart most a fogyásban.

Legyőzte a betegségeket, és bombanővé gyúrta magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20171017-legyozte-a-betegsegeket-es-bombanove-gyurta-magat-major-maria.htmlMajor Mária az élő bizonyíték arra, hogy bárkinek lehet jó alakja 40 fölött is, miközben gyereket nevel és dolgozik. De ő nem elégedett meg azzal, hogy formásra edzette magát, színpadra is felállt, hogy bebizonyítsa, nincs lehetetlen. Ez Zsír!--Szilágyi Áron: "Az aranyért megyek minden versenyre"http://www.life.hu/ez-zsir/20171017-szilagyi-aron-motivacios-eloadast-tartott.htmlAz Európa- és világbajnok, címvédő olimpiai bajnok kardvívó, Szilágyi Áron, aki a nemzetközi Vívószövetség Sportolói Bizottságának elnöke, motivációs előadást tartott, ahol amellett, hogy a közönség is kérdezhetett tőle, a házaséletéről is felfedett titkokat. Ez Zsír!Origo"Be akartam bizonyítani, hogy nekem is lehet kockás hasam!" - Így váltott életmódot Henrietthttp://www.life.hu/ez-zsir/20171012-eletmodvaltas-interju-szappan-henriettel.htmlÉvekig rendszertelenül sportolt, és az étkezésére sem figyelt oda. Idén, év elején, 70 kilósan ébredt rá, hogy nagyon rossz úton halad. A fáradékonyságon át a hajhullásig többféle tünetet tapasztalt Henriett, ami a rendszertelen életvitel következménye volt. Az önbizalma és a kitartása nem sokkal később azonban megingathatatlan lett. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!--Zimány Linda kockás hasa második helyet érdemelt a fitneszversenyen: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171016-zimany-linda-masodik-lett-a-fitneszversenyen.htmlRengeteg edzéssel és lemondással jár egy olyan test, amilyennel Zimány Linda is büszkélkedhet. A modell részt vett a 15. Fitparádén, komoly munkáját pedig ezüstéremmel jutalmazták. Ez Zsír!OrigoPataki Zita lefogyott a lombik után: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171016-pataki-zita-lefogyott-a-lombik-utan.htmlPataki Zita megmutatta magát bikiniben, méghozzá azért, mert évek után végre újra harmóniába került a testével: sikerült a sok sikertelen lombik után visszanyernie az alakját! Ez Zsír!OrigoCsont és bőr VV Seherezádéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171014-csont-es-bor-vv-seherezade-nagyon-lefogyott.htmlA ValóVilágból ismert szőkeség rengeteget edz és diétázik. Bár a hasán sajtot lehetne reszelni, rettenetesen lefogyott. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.