Prisais Townsend a világ egyik legsportosabb négyévese

sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kaliforniai Prisais Townsend edzőteremben tölti a fél életét. Ha hiszed, ha nem, 10 hónaposan már súlyzót emelgetett, azóta pedig olyan mutatványokra képes, amelyek még a sportosabb felnőtteknek se mindig mennek. CrossFit edző apukája, James Townsend nagyon büszke a gyermekére, és támogatja az ambícióit. 

A 4 éves kislány édesapjának edzőterme van, ahol már babakorában sok időt töltött, később pedig megpróbált leutánozni gyakorlatokat. Prisaist James az amerikai Cosmónak elmondta, soha nem ő vette rá a kislányt, hogy edzen, de persze nagyon örül, hogy a gyermeke ennyire szeret mozogni.

"Nagyon örülök neki, hogy szereti és évezi a fitneszt" - nyilatkozta, és hozzátette, boldog, hogy kislánya mozog, hiszen szerinte a gyerekek testének is nagyon jót tesz, ha megfelelő méretű súlyokkal tudnak edzeni.

Az édesapával egyébként a szakemberek is egyetértenek. Paul Sticker, sportorvos és gyerekorvos szerint csak az a fontos, hogy a gyakorlatok közben egy szakértő mindig felügyelje, hogyan végzik el a gyerekek a feladatokat, hogy még véletlenül se sérüljenek meg.

Elárulta fogyása titkát Király Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20171021-elarulta-fogyasa-titkat-kiraly-linda-enekesno.htmlKirály Linda rövid idő alatt elképesztő változáson ment keresztül. Látványosan megszabadult jó pár kilótól, igazi bombanő. Ez Zsír!Fotó: Szabó Gábor - OrigoCsont és bőr VV Seherezádéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171014-csont-es-bor-vv-seherezade-nagyon-lefogyott.htmlA ValóVilágból ismert szőkeség rengeteget edz és diétázik. Bár a hasán sajtot lehetne reszelni, rettenetesen lefogyott. Ez Zsír!OrigoGáspár Bea lefogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20171014-gaspar-bea-lefogyott-eletmodvaltassal.htmlNem egyszer szóltak arról a hírek, hogy anyagcsere-problémái miatt meghízott Gáspár Bea. Bántották is ezért eleget, de most megmutatta, lesz ő újra karcsú. Ez Zsír!--Nem akarta egy nő, hogy kövér dadája legyen a kislányánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20170916-nem-akarta-egy-no-hogy-kover-dadaja-legyen-a-kislanyanak.htmlSoha ennyire nem volt központi kérdés az emberek testalkata, mint napjainkban. Ha akarunk, ha nem, a testszégyenítés különböző formáiba futhatunk bele, amely leginkább az elhízottakat érinti, másrészt pedig egyre gyakrabban olvashatunk arról is, hogy fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk... Egy, a napokban megjelenő írás azonban - sokak szerint - túl messzire ment... Ez Zsír!--Megmutatta kockás hasát Bálizs Anett, a Jóban Rosszban Fannijahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170924-megmutatta-kockas-hasat-balizs-anett-a-joban-rosszban-fannija.htmlKígyúrta magát és egyszerre négy fitneszversenyen indul a Jóban Rosszban színésznője, Bálizs Anett. A sorozat Fannija február óta heti ötször edzett személyi edzővel, hogy minél jobban formában legyen. Ez Zsír!--Megmutatta formás lábait Liptai Claudiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20170930-megmutatta-formas-labait-liptai-claudia-egy-podiumbeszelgetesen.htmlAzt már a Sztárban sztár nézői is láthatták, hogy Liptai Claudia szuperjó formában tért vissza a képernyőre. A műsorvezetőnek egyébként korábbi pluszkilói is jól álltak, de most látszik rajta, hogy nagyon odafigyel a kondíciójára. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.