Amanda Roberts követői átverve érzik magukat

fogyás Amanda Roberts súlyfelesleg hízás túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amanda Roberts sikere törelten volt, egészen addig, amíg nem feküdt kés alá. 

Amanda Roberts komoly életmódváltással, szigorú étrenddel, és rengeteg mozgással 70 kilótól szabadult meg. Ám a bámulatos fogyást követően 6 kiló bőr maradt a testén, ami emlékeztetőként lógott rajta, nehogy egy pillanatra is elfelejtse milyen hatalmas volt.

De a kaliforniai nő ennek ellenére elhatározta, hogy megszereti és elfogadja a saját testét a lógó bőrrel együtt. Ezért pedig nagyon sokan felnéznek rá, több, mint 70 ezer ember követi a közösségi oldalán.

A sikere olyan áttörő volt, hogy elhívták őt a The Doctors című műsorba egy interjúra, ahol felajánlották neki, hogy ingyen és bérmentve leoperálják róla azt a 6 kilós bőrfelesleget. Amanda pedig örömében azonnal igent mondott, hiszen ez volt minden álma, hogy végre "normálisan" nézhessen ki.

"A beavatkozás előtt igyekeztem úgy gondolni a lógó bőrömre, mint egy kitüntetésre, amiért lefogytam. És nem úgy, mint valamire, ami folyton a múltramra emlékeztet"

Ám amikor ezt a követőinek elmesélte, rengetegen elfordultak tőle, hiszen sokan úgy gondolják, hogy aki elfogadta és szereti magát olyannak amilyen, annak nincs szükségse plasztikai beavatkozásra. - írta meg a BuzzFeed.

Megjelent Tomán Szabina szakácskönyve: ezekkel az ételekkel fogyott 30 kilóthttp://www.life.hu/ez-zsir/20171109-megjelent-toman-szabina-elso-szakacskonyve.htmlFogyni és fogyókúrázni sokféleképpen lehet, de kevés az olyan módszer, ami bizonyítottan működik, ugyanakkor finom és változatos ételek elfogyasztását teszi lehetővé. Tomán Szabina receptjei viszont éppen azoknak szól, akik ragaszkodnak a jó ízekhez és nem vágynak önsanyargatásra. Ez Zsír!--Jane Curnow szép, állítja, ezért nincsenek barátai: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171112-jane-curnow-szep-allitja-ezert-nincsenek-baratai.html50 évesen bikinimodellként keresi a kenyérre valót Jane Curnow, aki elmesélte, miért nincsenek barátai. Ez Zsír!OrigoKészíts egészséges gyümölcsös joghurtot házilag: recept!http://www.life.hu/ez-zsir/20171108-recept-egeszeges-gyumolcsos-joghurt-hazilag.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoMacskajóga: avagy miért jó állatok között sportolni?http://www.life.hu/ez-zsir/20171109-macskajoga-sport-allatokkal.htmlAmerikában már nagyon népszerű a macskajóga. Rengeteg macskakávézó tart helyben jógaórákat, a sportolni vágyók pedig imádják ezt a közeget. De mégis mi értelme van ennek a rendhagyó jógaórának? Ez Zsír!--41 évesen kirobbanó formában van Rákóczi Gabi fitneszedző - Interjúhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171108-interju-rakoczi-gabi-fitneszmodellel-szemelyi-edzovel.htmlRákóczi Gabiról senki sem mondaná meg, hogy 41 éves. Az életmódjának köszönhetően az orvosok is sorra döbbennek meg a kora hallatán, mivel nemcsak a külseje miatt tűnik jóval fiatalabbnak, a testi, szervi egészsége sem ezt az életkort mutatja. Gabival versenyzésről, egészséges étkezésről, motivációról és az életen át tartó tanulásról beszélgettünk. Ez Zsír!OrigoSarka Kata fogyott 7 kilót: fotók! http://www.life.hu/ez-zsir/20171105-igy-nez-ki-7-kilos-fogyasa-utan-sarka-kata.htmlSarka Kata, az örök elégedetlen, végre elérte a versenysúlyát. Szívből örülünk. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.