példamutatás egészséges életmód Kristen Bell sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egészség Kristen Bell számára kiemelt fontosságú. Mindennap odafigyel arra, hogy milyen ételekkel táplálja a testét, és fontos cél számára, hogy gyermekeit pozitív testtudatra és a sportolás szeretetére tanítsa.

Sokan a Veronica Mars című sorozatban ismerték meg Kristen Belt, akiről manapság a Rossz anyák és annak második része miatt hallani különösen sokat, és jó tudni, hogy ő kölcsönzi a hangját a Jégvarázs Annájának is. A színésznőnek határozott véleménye van arról, mit jelent az egészséges életmód: "Számomra egészségesnek lenni azt jelenti, hogy olyan döntéseket hozok, amelyek által jól érzem magam a bőrömben. Szellemileg és fizikailag is. Ez nem arról szól, hogy elégedett legyek a combom méretével vagy a hasammal. Ez a boldogságomról szól, és az elkötelezettségről az egészséges életmód felé" - vallja Kristen.

,,Ez nem arról szól, hogy elégedett legyek a combom méretével, vagy a hasammal. Ez a boldogságomról szól, és az elkötelezettségről az egészséges életmód felé" - vallja a színésznő Forrás: Instagram/Kristen Bell

Jóga, mozgás, meditáció

"Imádom a jógát! ebben az évben minden hónapban vettem bérletet a kedvenc stúdiómba. Amikor csak tudok, de mindenképpen heti rendszerességgel lejárok a terembe. A jógától sokkal többet kapok, mint bármely más sporttól. Mindig új kihívások elé állít, ráadásul meditatív állapotba kerülök, teljesen ki tudok kapcsolni."

Egy kis edzés 20 percbe is belefér

"Velem is sokszor előfordul, hogy nincs másfél órám az edzésre, ilyenkor a 20-25 perceket is kihasználom, hogy mozoghassak. Ezek amolyan sprintek, de sokat számítanak. Néha csak a kocsibeállon futok néhány hosszt, ha annyi időm van. Minden alkalmat megragadok a mozgásra."

Tanítsd meg a gyerekeidnek is

"Nemcsak saját magad miatt fontos az egészséges életmód, hanem azért is, mert a gyerekeid példát vesznek rólad. Az egészséges testtudat olyan érték, amit folyamatosan szeretnék átadni nekik a példamutatásommal. Kezdve azzal, hogy mindig használok napozókrémet, odáig, hogy mit eszek és mennyit sportolok."

,,Az egészséges testtudat olyan érték, amit folyamatosan szeretnék átadni nekik a példamutatásommal. Kezdve azzal, hogy mindig használok napozókrémet odáig, hogy mit eszek és mennyit sportolok" - mondja Kristen Forrás: Instagram/Kristen Bell

Az egészséges étkezés mindennél többet ér

"A reggelt mindig egy matchateával kezdem. Amikor már a gyomrom is "felébredt", akkor pedig egy tojásfehérjéből készült rántottát eszem spenóttal és jó sok fetasajttal. Napközben általában egy Chobani joghurtra van időm, hazaérve aztán a kertünkből válogatok össze alapanyagokat. Többféle gyümölcs és rengeteg zöldség terem nálunk, amiből bármikor össze tudok dobni egy kiadós salátát. Estére legszívesebben tésztát eszem. Mivel vegetáriánus vagyok, jobban oda kell figyelnem a fehérjebevitelre. A kedvenc tésztám például csicseriborsóval van dúsítva, ami szuper fehérjeforrás. Ehhez serpenyőben egy kevés koktélparadicsomot sütök olívaolajon, és egy tojást is hozzáütök, majd mehet bele a tészta. A napi táplálékbevitelemet mindig úgy állítom össze, hogy odafigyelek a zsírok, fehérjék és szénhidrátok megfelelő mennyiségű bevitelére."

A szépség megéri az erőfeszítést

"Nemcsak a sport és az étkezés fontos, ha oda akarsz figyelni magadra. A test egyéb gondoskodást is igényel. Én például soha nem fekszem le sminkben, csakis alaposan megtisztított arcbőrrel, és megfelelően hidratálom a testemet kívül-belül. Már ennyi is garantáltan széppé varázsolja a bőrödet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.