Britney Spears Instagram edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Britney Spears élete sokszor vett már fordulatot, de ennyire pozitív változásokat még soha nem láttunk rajta. Ezúttal tényleg komolyan vette az életmódváltást, amitől kiegyensúlyozott, boldog és nem utolsósorban nagyon izmos is lett. 

Az egykori tinisztárt 2014-ben, amikor a Woman's Health címlapjára került, azzal vádolták, hogy a photoshop áldásos közreműködése miatt néz ki ilyen jól, pedig a klipjeiben is egytől-egyig haspólóban táncikált, és nem látszott, hogy különösebben szüksége lett volna a retusálásra. Habár a hírek szerint Britney soha nem vette igazán komolyan az edzést, a nagyobb durranásokra mindig SOS rendbehozta magát. Aztán 2015-ben mélypontra került az énekesnő, az Iggy Azaleával közös daluk klipforgatásán olyan képek készültek, amelyekre Britney valószínűleg nagyon nem volt büszke.

Britney 2015-ben került a mélypontra, amikor az Iggy Azaleával közös daluk klipforgatásán olyan képek készültek, amelyekre nagyon nem lehetett büszke Forrás: Northfoto

Feltételezhetően ekkor elégelte meg a dolgot és elhatározta magát a teljes életmódváltásra. Azóta pedig rendíthetetlenül halad ezen az úton, beleszeretett az edzőtermek világába és egészségesen étkezik. Britney a közösségi oldalán ráadásul lépten-nyomon meg is mutatja, hogy keményen tesz azért, hogy jól nézzen ki. Habár a legtöbb posztja a súlyzós edzéseit mutatja be, pontosan tudjuk, hogy nemcsak az edzőteremben szeret sportolni. Ami a kardiót illeti, legszívesebben futni vagy úszni jár, ami kiváló erőnlétet ad a fellépésekhez.

Britney a közösségi oldalán is lépten-nyomon megmutatja, hogy keményen tesz azért, hogy jól nézzen ki Forrás: Instagram/Britney Spears

Nemrégiben hongkongi fellépésére készült fel ezzel az edzéssel:

Még otthon, a teraszon is szívesen nekiáll edzeni, azért reméljük, hogy amikor nem készül videó, akkor nem sminkben sportol.

Britney a tornászmutatványokkal is szívesen megpróbálkozik:

Legtöbbször edzője felügyeli, hogy helyesen végezze el a gyakorlatokat:

Mivel Britney imád táncolni, sokszor táncos elemeket is beiiktatnak, hogy ne legyen túl monoton az edzés. Saját bevallása szerint ez mindig újra meghozza a lendületet és a motivációt számára.

Britney Spears egykor és most - A szűz tinilány, az őrült díva és a nagy visszatérő


Britney újra visszatért! Hamarosan ráadásul önéletrajzi könyve és az abból készült mozi is megjelenik. Az elképesztően nagy felhajtás közepette mi inkább egy kis visszaemlékezés formájában tisztelgünk eddigi életműve előtt. Íme, Britney, a szende szűz lánytól a megbolondult, őrült popdíván át, a fájdalmasan 90-es évek stílusban visszatért énekesnőig. A fotókat itt találod!

7 inspiráló idézet a leghíresebb plus size modelltől, Ashley Grahamtőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171120-ashley-graham-plus-size-modell-inspiralo-idezetei.htmlAshley Graham plus size modelltől szinte nap mint nap tanulunk valamit a pozitív testképről, önmagunk elfogadásáról és szeretetéről, és arról, milyen hatással vannak a megszégyenítő, kritizáló kommentek embertársainkra. Tanuljunk tőle ma is: íme, 7 idézet Ashley-től. Ez Zsír!--Kristen Bell számára az egészség a boldogságnál kezdődikhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171114-kristen-bell-tippjei-az-egeszseges-elethez.htmlAz egészség Kristen Bell számára kiemelt fontosságú. Mindennap odafigyel arra, hogy milyen ételekkel táplálja a testét, és fontos cél számára, hogy gyermekeit pozitív testtudatra és a sportolás szeretetére tanítsa. Ez Zsír!--Te is büszkén vállalod a striáidat? http://www.life.hu/ez-zsir/20171107-szeresd-a-striaidat.htmlA nők sokszor hajlamosak azt gondolni kisebb-nagyobb testi tökéletlenségükről, hogy egyedül vannak vele. Pedig minden nő pontosan tudja, milyen a súlyfelesleg, a narancsbőr vagy éppen a stria. Sok esetben ráadásul ezek nem lustaságból vagy az odafigyelés hiánya miatt alakulnak ki, így szégyellnivaló sincs rajtuk. Szerencsére ezt egyre többen gondolják így. Ez Zsír!--Ezért iktass be csalónapot a diétádbahttp://www.life.hu/ez-zsir/20171102-a-csalonap-ertelme-a-dietaban.htmlNe gondold, hogy az egészséges életmód hívei csak és kizárólag szuperegészséges ételeket esznek. Neked sem kell bűnösnek érezned magad, ha hetente egyszer beiktatsz egy csalónapot, amikor lazábban kezeled a diéta szabályait. Mutatjuk, hogyan csináld! Ez Zsír!--41 évesen kirobbanó formában van Rákóczi Gabi fitneszedző - Interjúhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171108-interju-rakoczi-gabi-fitneszmodellel-szemelyi-edzovel.htmlRákóczi Gabiról senki sem mondaná meg, hogy 41 éves. Az életmódjának köszönhetően az orvosok is sorra döbbennek meg a kora hallatán, mivel nemcsak a külseje miatt tűnik jóval fiatalabbnak, a testi, szervi egészsége sem ezt az életkort mutatja. Gabival versenyzésről, egészséges étkezésről, motivációról és az életen át tartó tanulásról beszélgettünk. Ez Zsír!OrigoEzekkel a módszerekkel iktathatod ki a cukrot az életedbőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171031-iktasd-ki-a-cukrot-az-eletedbol-modszerek.htmlAmíg hetente egy alkalommal megettek egy-két hagyományos cukrászsüteményt az emberek, addig semmi gond nem volt a cukorral. Ma azonban rengeteg élelmiszer tartalmaz hozzáadott cukrot, így szinte észrevétlenül eszünk belőle sokkolóan nagy mennyiségeket. A cukor pedig nemcsak, hogy hízáshoz vezet, a fogaknak és a májnak is ellensége, ráadásul több betegség okozója is lehet. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.