Csisztu Zsuzsa kirobbanó formában van: fotó!

diéta műsorvezető fogyás Csisztu Zsuzsa életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa a friss fotóin fantasztikusan néz ki, és mivel két gyermeknek is édesanyja, felmerült a kérdés: vajon hogy csinálja? 

Csisztu Zsuzsa elképesztő formában van, pedig miután felhagyott az élsporttal, és két gyermeket is világra hozott, felszaladt rá néhány kiló. Ez természetesen teljesen normális, és senkinek nem is szúrt szemet, az viszont már igen, hogy most újból olyan az alakja, mint a szülések előtt:

Nagyon jól érzi magát a bőrében Forrás: Facebook/Csisztu Zsuzsa

"Örülök neki, hogy ez feltűnt. Igen, tudatosan szerettem volna pár kilótól még megszabadulni, és más, az élet természetes folyásából adódó változások is történtek a testemmel. Adrián már elmúlt négy, jó ideje nem szoptatom. Minden nő, aki szült már és szoptatott gyereket, pontosan tudja, milyen változásokon megy keresztül a női test." - mesélte Zsuzsa, aki sosem titkolta, hogy a gyermekei születését követően háttérbe szorította magát, hogy anyaként a legtöbbet adhassa a csemetéinek.

"Szerettem volna, ha minél tovább anyatejen vannak. Ugyanígy nem akartam sürgetni azt sem, hogy visszanyerjem a régi alakomat, eddig nem volt itt az ideje" - aki azt is elmesélte, hogy a gyorsdiéták helyett ő inkább a tartós életmódváltásban hisz.

"Teljesen természetes, hogy én főzök otthon, frissen. Nálunk nincsenek készételek a fagyasztóban, és nem készül mirelitétel a sütőben. Nem járunk gyorsétterembe sem, cukros üdítő sosincs a háztartásban, ahogy fehér liszt és cukor sem" - fejtette ki a 47 éves sztár, aki természetesen a tornászkarrierje miatt főleg a mozgás hatékonyságában hisz.

"Mivel korábban sok volt a sérülésem, figyelnem kell arra, hogy milyen mozgásformát végzek. Most heti 3-4-szer kardiózom és néha súlyzózom. Az első várandósságom előtti súlyomtól mindössze 1-2 kilóval vagyok elmaradva, de igazából a pontos számok már nem annyira fontosak nekem, mint amikor versenysportoltam. A lényeg, hogy a szülések előtti ruháim feljönnek rám" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.