Feleségével együtt edz Molnár Ferenc Caramel: fotó!

Caramel fogyás sport edzés énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres énekes komoly döntésre szánta el magát, de szerencsére mellette ál a felesége, aki nem csak lelkileg, hanem fizikailag is segíteni tud a sztárnak. 

Tavaly ősszel Caramel egy exkluzív interjút adott a Life.hu riporterének, amelyben többek között szó esett az énekes külsejéről is. Caramel ugyanis egy korábbi Instagram posztban nagyon komolyan felvállalta a "szépséghibáit", mert véleménye szerint egyáltalán nincs rendben, hogy a világon mindenhol csak retusált fotókat lehet látni.

De úgy tűnik, nem csak a tökéletlenségét vállalja fel, hanem azt is, hogy hajlandó tenni a változás érdekében. Az év első napjaiban ugyanis egy fotót tett közzé az oldalán, amely a felesége társaságában készült egy edzőteremben.

"Hát elkezdődött...Drukkoljatok!" - írja a sztár, aki valószínűleg gyakori vendége lesz a konditeremnek.

Hát elkezdődött...Drukkoljatok!

caramelmusic (@caramelmusic) által megosztott bejegyzés,

Caramel és felesége tervezik a második babát!

Napfényt hozott Caramel és párja életébe Szofi három évvel ezelőtt, most pedig időszerűnek tartják, hogy bővüljön a család. Az énekes és párja nem állnak a baba útjába, ráadásul a kislányuk is nagyon szeretne már egy kistesót! Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.