570 kilót nyom összesen a túlsúlyos szerelmespár, Lee és Rena: videó

2018.01.10. 18:44

Már magukról sem tud gondoskodni Lee és Rena, mivel ketten együtt 570 kilót nyomnak. Drasztikus lépésre szánták el magukat, hogy tovább szerethessék egymást. 

Több mint 10 évvel ezelőtt egy fogyasztóklinikán találkozott Lee és Rena, és szinte egyből egymásba szerettek. Kapcsolatuk azonban tiltott volt az intézményben, ezért meg kellett hozniuk a döntést: vagy nem találkoznak, vagy otthagyják a klinikát. A Missouriban élő pár az utóbbi mellett döntött, és bár a szerelmük kitartott, egészségüknek egyáltalán nem tett jót a távozás.

570 kilót nyom összesen a túlsúlyos szerelmespárForrás:Youtube/TLC

Mára odáig jutottak, hogy magukról sem tudnak gondoskodni: összesen 570 kilót nyomnak. A 42 éves Lee 324 kilós, míg Rena 246. Az egyetlen ok, amiért még most is élünk, mert Lee nővére mindennap átjön, és segít nekünk" - vallotta be a Daily Mailnek Rena. Nem akarnak azonban más jóindulatára bízva élni, ráadásul ekkora súlyfelsleg mellett meg vannak számlálva a napjaik. Drasztikus lépésre szánták hát rá magukat: gyomor bypass műtétet akarnak. Ehhez azonban kevés az elhatározás, tettek is kellenek. Az egész életmódjukat meg kell változtatniuk, ha eredményt akarnak elérni. 

műtétszerelmestúlsúlyos