Kulcsár Edina kitartóan küzd a plusz kilókkal: videó!

modell videó recept Kulcsár Edina edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan kíváncsiak Edina titkára: vajon hogyan szabadul meg a súlyfeleslegtől? 

Kulcsár Edina párja nemrég egy durván szexi fürdőruhás fotót posztolt a modellről a közösségi oldalára, így mi is megpillanthattuk, hogy Edinának milyen jó alakja van még a téli hónapokban is. Bár a 27 éves szépség nincs megelégedve magával, elmondása szerint az Ázsia Expressz óta felszedett 10 kiló súlyfelesleget.

"Sokan mondják, hogy nem is látszik rajtam, de én azért érzem a ruháimon és magamon is! Idén úgy döntöttem, nemcsak az edzésben és a mozgásban keresem majd a megoldást, hanem teljes életmódváltásba fogok, amelynek ugyan része a mozgás is, de kiemelten fontos szerepet kap a helyes táplálkozás" - mondta akkor a sztár.

Valószínűleg ennek köszönhető, hogy nemrég egy ínycsiklandó saját receptet osztott meg a követőivel, amire nagyon sokan rákaptak.

A finom falatok sokak kedvét meghozta a sütés-főzéshez, Edina pedig ezen felbuzdulva egy olyan felvételt is közzétett, amelyben keményen edz a bomba alakért. Vajon ebben is ilyen sokan követik majd a példáját?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.